изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:24 EET
Двамата мъже, открити в морето край Варна, са се представили за сирийски граждани    
НовиниВарна. Двамата мъже, открити в морето край Варна, са се представили за сирийски граждани. Това съобщи за Радио "Фокус" - Варна Лора Любенова, говорител на Главна дирекция „Гранична полиция”. Сигнал в Гранична полиция – Варна е получен около 10.00 часа от тел. 112, за това че в района на местност Долна Трака, близо до Варна, местен жител е забелязал двама мъже. Единият от мъжете е бил на брега, а другият се е намирал на скалите в морето.

Незабавно към мястото са изпратени Гранично-полицейски наряд, дежурният гранично-полицейски кораб, който се е отправил към мястото в морето, уведомен е и екип на Спешна помощ. Първият мъж е отведен веднага с линейка във Военноморска болница Варна. Спасителните действия продължават, като граничният катер се е доближил до мястото в морето, където е намерен и вторият мъж. Тъй като в този участък е имало плитчини и скали, от катера е спусната бордова лодка, която е достигнала до бедстващия мъж. Той е качен на лодката и е предаден на медицинския екип от линейката, като също е отведен във Военноморска болница - Варна. Предстои да бъде потвърдена първоначалната информация, според която двамата мъже са се представили за сирийски граждани. Тепърва се проверява информацията, как бедстващите мъже са се озовали в морето край Варна. Работата по случая продължава.
Нина РУСКОВА
 


Сходни връзки

Двамата мъже, открити в морето край Варна, са се представили за сирийски граждани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди