изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:25 EEST
Нешка Робева: Напуснах "Утре за всеки", защото не върнаха парите на Ангел Бончев    
Общество "Удивително беше, че наистина държавата не се намеси да блокира сметките на "Утре за всеки", в които постъпиха парите, дадени от Ангел Бончев, за да откупи съпругата си Камелия. Държавата в много неща може да се намеси. Навсякъде казват, че режима е либерален, че живеем в демокрация и държавата не трябва да се меси, хайде бе. Тогава защо е тази държава, защо плащаме данъци. Ние живеем в психиатрия и държавата е длъжна да се намеси". Това заяви Нешка Робева в предаването "120 минути" по bTV.

Треньорката по художествена гимнастика разкри, че е напуснала фондация "Утре за всеки" разочарована, когато ръководството отказало да върне дадените под натиск 157 хил. евро от Ангел Бончев, за да пуснат "Наглите" съпругата му Камелия, която години по-късно издъхна от рак.  Преди дни съда постанови окончателно парите да бъдат върнати на Бончев. От Фондацията пък заявиха, че това няма как да стане, тъй като през 2012 г. нямат декларирани доходи.

"Ужасно съм изненадана, да не кажа потресена от поведението на хората, на които бях повярвала, защото бях в управителния съвет на фондацията. Всички знаехме, че парите бяха дадени под натиск. Когато влязох във фондацията бях убедена, че ще прави добро. Ние участваме във всички благотворителни инициативи. След дарението, когато разбрах, че парите не се връщат, се оттеглих. Страшно е това, което стана, още по-страшна е реакцията на хората от фондацията. Не можеш да работиш с такива пари, ако ще и най-добрите неща да извършваш. Тези пари вече са лоши. Удивително беше, че наистина държавата не се намеси да блокира тези сметки", категорична е Робева.

От фондация "Утре за всеки" отказали да присъстват в телевизионното студио. "Искам да вярвам, че от фондацията се срамуват и затова не се явяват. Иска ми се да вярвам, че е така, но не е", заяви още Робева./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нешка Робева: Напуснах "Утре за всеки", защото не върнаха парите на Ангел Бончев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди