изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:56 EEST
НЛО за малко да се блъсне със самолет над Лондон    
По света Службата за авиационна безопасност на Великобритания започна официално разследване във връзка със съобщението на пилот на самолет Airbus А-320 за възникнала опасност от сблъсък с НЛО недалеч от пистите на лондонското летище „Хийтроу”, съобщиха британски медии.

Според командира на полета от момента, в който видял обекта в небето, самолетът бил на височина 10 000 метра и на 32 километра от летището. Събиитята са станали през юли миналата година, но едва сега получават гласност.

„Неизвестен летящ обект, напомнящ на топката за ръгби, се появи на няколко метра пред пилотската ми кабина”, пише пилотът, цитиран от The Sunday Telegraph. „Тожва беше сребриста, метална конструкция и сблъсъкът изглеждаше неизбежен”, допълва той.

В последния момент обаче НЛО-то набрало височина и прелетяло плътно над самолета. С разследването на този инцидент е натоварена специалната служба на Великобритания Airport Board, занимаваща се със случаи на опасно сближаване на самолети в биртанското въздушно пространство. Вече е ясно, че в този ден нито метеоролозите, нито военните са използвали за свои цели този сектор от въздушния коридор. /   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

НЛО за малко да се блъсне със самолет над Лондон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди