изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:56 EEST
Ексклузивно в БЛИЦ! Приятелят на Хюлия дължал 300 бона на руснаци!    
Новини Иван - приятелят на Хюлия Маджар от детинство, с когото били като брат и сестра, е заподозрян като най-вероятният извършител на отвличането и отговорен за смъртта на красивото момиче. Това довериха пред БЛИЦ 100-процентово достоверни източници на най-ексклузивната новинарска агенция.

Както единствено информирахме, 24-годишната студентка и дъщеря на заможния арендатор Назми Маджар е била отвлечена, а от родителите й е бил поискан шокиращ откуп в размер на 300 000 лева. Семейството на момичето, чиито следи се губеха от вечерта на 1 януари, докато не бе намерено мъртво край стария път за Девня, се свързало с полицията, която предприела издирване на похитителите.

Разследващите провели разпити с всички близки и познати на Хюлия, в това число и с бившето й гадже Николай, с когото тя се била разделила преди около година. Криминалистите обърнали особено внимание на младежа, тъй като според източници на БЛИЦ, връзката му със студентката от Варненския свободен университет не била особени гладка. Първоначално той бил и главният заподозрян за отвличането на Маджар, доверяват хора, запознати с трагедията на почерненото семейство.

СОТ 161 в цялата страна! №1 в охранителния бранш! ТЕЛ.: 0700 10 161   www.sot.bg

„Той имаше някакво заболяване – тумор в мозъка, и стоеше като съмнение, че може нещо да е прищракал и да я е отвлякъл за пари”, разкрива източник на БЛИЦ. Разследващите обаче не намерили основание за задържането му и той бил пуснат.

Междувременно от полицията били прихванали и Иван, тъй като вечерта на 1 януари, когато изчезва Хюлия, тя казала по телефона на майка си, че е с него и пият кафе. Разследващите привикали Иван, с когото, според нашите източници, красавицата е имала близки приятелски, но не и интимни отношения. Пред полицаите той изрецитирал, че не бил виждал Хюлия от Нова година. Като приключили с разпита, Иван се прибрал в дома си, след което моментално се покрил вдън земя.

„Взел си лаптопа, един куфар с дрехи и до ден днешен го няма!”, обяснява източник на БЛИЦ. И добавя, че въпросният Иван дължал на някакви руснаци... 300 000 лева. „Дължи пари на руснаци, които имали някаква фабрика за майонеза, за млечни продукти. И той има да им дава 300 бона на тези, и дефакто това се счита като причина за отвличането”, разкрива още той.

Разследването по случая продължава, тъй като според неофициална информация все още няма задържан за кървавата трагедия нито пък са повдигнати обвинения срещу някого. Очаква се от Окръжната прокуратура във Варна, която наблюдава и ръководи разследването, да бъде оповестена по-конкретна информация относно досъдебното производство.

Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg

Това е профилът на Хюлия Маджар, намерена мъртва край магистрала Хемус
Откриха труп на 20-годишна на магистрала "Хемус"

 


Сходни връзки

Ексклузивно в БЛИЦ! Приятелят на Хюлия дължал 300 бона на руснаци! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди