изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:19 EEST
Студент се застреля след любовна драма (обзор)    
Новини

Студент се застреля след любовна драма (обзор)



19-годишен студент от Монтана бе открит мъртъв сутринта в стаята си в общежитието в кв. “Сирмани” в Габрово. Сигналът за трагедията в блок 3 на Техническия университет бил подаден в 9,22 ч от служител в общежитието.

На зловещата гледка се натъкнал съквартирант на първокурсника по компютърни системи и технологии. Той се върнал в общежитието след коледната ваканция, но нямал ключ за стаята, която делял с още двама колеги. Поискал резервен от домакинката на блока.

Щом отворил вратата, младежът замръзнал от ужас. Приятелят му седял на стола, а главата му била захлупена в локва кръв върху бюрото. Край жертвата се въргалял и пистолет.

По първоначални данни младежът се е прострелял с пистолета на баща си, служител на Гранична полиция край Дунав. Куршумът влязъл през дясното слепоочие и излязъл през лявото, като се забил в отсрещната стена. При огледа е намерено и предсмъртно писмо. От него ставало ясно, че е посегнал на живота си заради любовна драма, научи “24 часа”.

“Наистина става дума за момиче, но дали е моментно разочарование, скарване или прекъсване на връзка, не мога да кажа”, обясни окръжният прокурор на Габрово Милчо Генжов.

Оръжието е иззето, установява се как то е попаднало у сина на полицая, уточниха от прокуратурата. Аутопсия ще установява точния час на смъртта, тъй като никой в общежитието не е чул изстрел. Сградата била полупразна в момента, защото студентите са в сесия и много от тях идват в Габрово само за изпити.

Самоубилият се се върнал в понеделник след празниците, които прекарал в родния си град. Първият му изпит бил на 11 януари, каза зам.-ректорът по учебната дейност доц. Петър Петров.

ДИМА МАКСИМОВА

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Студент се застреля след любовна драма (обзор) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди