изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:10 EEST
Любовникът на Живка пращал клипове на мъжа й за изневярата    
НовиниКръстникът на двойния убиец от Варна Калчо твърди, че Петър е страдал много от изневерите на жената, с която живеел. Според него, любовникът Стефан му пращал клипове по телефона със сцени от изневярата на Живка, пише „24 часа”.

„Искаш ли да видиш какви ги върши кръстницата ти, казал веднъж наскоро Петър, но Калчо отказал. Според него, Стефан пращал и подигравателни съобщения на телефона на Петър, а имало и случаи да минава с колата си покрай тяхната къща в Дългопол в 2 часа през нощта и свирил с клаксона.

Двамата съперници за сърцето на Живка – Петър и Стефан – се познавали отдавна, още от основното училище в Дългопол. Двамата завършили и гимназията в града в един клас и били добри музиканти.

Бащата на Петър бай Евтим разказва, че двамата били в училищния духов оркестър и дори ходили заедно на фестивал в Полша. Той така и не може да приеме как синът му се е решил на страшната постъпка.

Бай Евтим разказва още, че вчера Петър му се обадил и казал: „Татко, прости ми! Голям грях извърших! Застрелях ги!” Разговорът станал към 15.30 часа, час след като Живка и Стефан били вече мъртви.  http://www.blitz.bg

Ето го и Стефан Георгиев, любовникът на Живка Петрова



Сред приятелите на застреляната вчера във Варна Живка Петрова във “Фейсбук” открихме и любовникът й – Стефан. Както е известно, именно в социалната мрежа двамата са заформили свалката, която вчера приключи с показно убийство от страна на мъжа на Живка - Петър, с когото тя живеела на семейни начала. Връзката на Живка със Стефан Георгиев изкара от равновесия Петър, който ги разстреля, а след това се гръмна в главата и издъхна по-късно в болница.

Така любовното трио нарани три деца – Петър и Живка имат две деца - на 17 и на 8 години, а Стефан и съпругата му имат едно дете.

http://www.blitz.bg

Почина двойният убиец от Варна

Двойният убиец от Варна е починал, съобщи преди минути TV7. Той не е могъл да изкара нощта и е умрял в 18.15 минути вчера, обявиха от реанимацията на болница "Св. Ана". Той бе в кома и на командно дишане с нулеви шансове за оцеляване, така както информира още вчера БЛИЦ. Петър Евтимов Георгиев е 39-годишният мъж, който в пристъп на ревност застреля жена си на паркинг край "Гранд мол" във Варна. Убитата е Живка Пенчева. Както вече информира БЛИЦ, те са живеели без брак на семейни начала и са имали 2 деца на 17 и 8 години. Двамата са от Дългопол. Все още не е ясно кой е убитият мъж.

Според продължаващото и в момента разследване Петър първо прострелял съперника си С.Г. с един куршум в главата. Ужасената Живка се опитала да се измъкне от колата на паркинга пред мола и отворила вратата. Тогава била пронизана от куршумите и издъхнала на асфалта. / http://www.blitz.bg

Убитата Живка

 


Сходни връзки

Любовникът на Живка пращал клипове на мъжа й за изневярата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди