изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:53 EEST
Какъв е любовният живот на жените и мъжете    
Любопитно Проучвания показват, че средно жената има две дълги връзки и два пъти ѝ разбиват сърцето

Няма жена, която да не желае да срещне избраника, мъжът с главно М или просто точната половинка за нея. Както се казва обаче, преди да срещне принца, всяка дама трябва да целуне по няколко жаби. Повечето необвързани или неподходящо обвързани жени се чудят кога ще срещнат „господин единствен“.

Ако току-що сте се разделили с някого и сърцето ви е разбито за втори път, то поздравления, тъй като следващият ви мъж ще бъде този с главно М. Ново проучване показва, че средностатистическата жена страда два пъти преди да се запознае с мъжа на живота си. Данните сочат още, че една дама трябва да целуне средно 15 „жаби“ и да премине през две сериозни връзки.

В любовният живот на една жена има средно четири катастрофални срещи, две влюбвания, две зарязвания, съвместно живеене с един партньор и четири сексуални изживявания само за една нощ. Мъжете от своя страна също са зарязвани два пъти, но правят шест пъти секс за една нощ. Важно е да се отбележи, че независими едно от друго проучвания показват, че господата все по-малко се страхуват от сериозно обвързване.

Оказва се, че средностатистическият мъж е готов за сериозна връзка след навършване на 22, което е с две години по-рано, отколкото преди 10 години. Проучването установява още, че господата са готови за съвместно съжителство около 25-годишната си възраст. Един на всеки четирима ергени споделя, че иска сериозна връзка и желае да създаде семейство.

Най-голямата разлика между половете е в броя на сексуалните партньори – средностатистическият мъж прави секс с десет жени, докато броят при дамите е седем мъже. Проучването показва още, че господата имат по около шест връзки, две от които ще траят повече от година. Жените пък са обвързани около пет пъти.

Почти шест от всеки десет британци пък поне веднъж се е чувствал отчаян, че никога няма да намери своя специален човек. Въпреки това 94% от дамите вярват в истинската любов, докато при мъжете този процент спада до 88, пише вестник Daily Mail.

http://www.tialoto.bg

Как да разберете дали сте любовницата?

5 интересни факта за любовта

С 1200 любовници ставаш безсмъртен /18+/

10 причини жените да изневеряват

Кои мъже изневеряват най-често

Правете любов като древните римляни

Признаците, че половинката ви изневерява

Как да покажем любовта си

Cosmo кодекс: Любовта в 25 асоциации

 


Сходни връзки

Какъв е любовният живот на жените и мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди