изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:37 EET
Любовен хороскоп 2014    
Хороскоп Е, дами, ето го и най-чаканият хороскоп за 2014 година – този, в който ще видим какво са ни приготвили звездите в любовта. Ето и малко обща информация за 2014 и какво ще е влиянието ѝ върху нашия романтичен живот.

Свобода и справедливост

Като цяло новата година поставя сериозни въпроси относно това, което се случва в сърцето. Планетата на любовта, Венера, е в Козирог, където практическите съображения са толкова важни, колкото и емоционални. Така че не очаквайте особено страстна или романтична година. Нужно е да намалите чувствителността си достатъчно, за да бъдете в състояние да правите разумни решения.
Ретроградното движение на Венера завършва на 31 януари. След това можете да започнете да вървите напред в преследването на пълноценно удоволствие от своята връзка. Въпреки това, до 4 март все още може да се занимавате със стари отношения. Възможно е хора от миналото ви да получат втори шанс от вас или да намерите нова тръпка.
Друг ключов момент по отношение на връзките започва на 15 април. Пълнолунието при Везни се противопоставя на Слънцето в Овен, предизвиквайки преоценка на личните въпроси. Вероятно е да проявите загриженост за половинката си. Ако, това, което правите за нея, не ви се връща обратно, то се препоръчва да смените партньора.

Планиране на бъдещето

За необвързаните, които искат връзка, сега е времето да приемете, че в една такава трябва да има равенство. Тези, които се опитват да спечелят благоразположението на другите, докато крият или отричат собствените си желания, са узрели достатъчно, за да променят това си поведение. Това е необходимо, за да донесе повече баланс в живота им.
На 8 октомври, другото Лунно затъмнение засяга взаимоотношения в опозиция на Луната в Овен до Слънцето във Везни. Този период е дори по-интензивен от предходния (от 15 април), защото неспокойният, безразсъден и радикален Уран е свързан с Луната, докато провокативният Плутон е напрегнат на 90 градуса. Това са променливи, но потенциално преобразуващи влияния, които работят най-добре, когато се стремим към по-вълнуващо бъдеще, вместо да се опитваме да се придържаме към старите социални модели.
Наградите от 2014 г. са свобода, възбуда и стимулация за онези, които желаят да поемат рискове, но несигурността и нестабилността може да нарасне още по-силно за стоящите на пътя.

Разбира се, акипът на Dama.bg ще ви сподели и какви са конкретните планове на звездите за всяка една зодия. Дами, смело може да прочетете и хороскопа на половинката си или на най-новата си тръпка, защото следващите предсказания се отнасят с пълна сила както за жените, така и за мъжете!

Зодия Овен

Възход и блясък

Взаимоотношенията ви с половинката ще продължават да изискват повече усилия, заради взискателния Сатурн, който от края на декември 2013 г. е в Осми дом на интимност. Ще се наложи да се приспособите към чуждите нужди и това може да ви накара да се почувствате сякаш сте на второ място. Обръщайте повече внимание на желанията на партньора си. Това поне ще ви държи в играта. Разбираемо е, ако на моменти се изкушавате да се оттеглите в своя собствен свят, където не е нужно да слушате, да се напасвате към каквото и да било или да правите компромиси.
За щастие, щедрият от към любов за вас Юпитер в Рак ще продължи до 16 юли и ще разкрие скрити възможности, с които да подобрите живота си в интимен план. И все пак, игривият ви период започва, когато Венера навлиза във вашия знак на 2 май. Тогава хората ще ви намират за по-привлекателни, особено, когато сте развълнувани за нов проект или промяна на стила.

Огнена доза от любовен елексир

На 16 юли Юпитер излиза от знака на Лъва и се предвижва към Петия дом на романтиката. Лесно ще привличате внимание, тъй като желанието за приключение ви насърчава да поемате рискове. Това е чудесен период, да спечелите нечия благодарност, така че раздавайте се! Ще получите дори повече в замяна! Сега е момента за всички временно необвързани на пленят новата си тръпка. Няма да ви учим как, вие знаете – без много увъртания и недомлъвки!
Вашата лична планета и планета на страстта, Марс, навлиза интензивно в Скорпион и в Осмия Дом на интимност на 25 юли. Тогава започват шест седмици, в които ще се потопите в мощни емоции, които могат да доведат взаимоотношения ви с противоположния пол до крайности и да започнете да търсите изход от тях.

Зодия Телец

По-голямото усилие води до по-голям резултат

Вашето желание за комфорт със сигурност е разбираемо, но ако не сте готови да работите малко по-усилено за вашата връзка, всичко ще отиде на вятъра. Сатурн прекарва годината в скептичния Скорпион и в Седми дом на Партньори, което означава, че ще се сблъсквате с упорити половинки и често ще оставате с усещането за неувереност и съмнения в себе си.
Красотата на тази взискателна планета е в това, че тя осигурява ясни картини за това какво трябва да направите, за да привлечете някой нов или да съживите съществуващ романс. Ако бездействате е малко вероятно да намерите удовлетворението, което търсите, но ако слушате по-внимателно другите и изразявате желанията си честно, може да сте сигурни в положителните резултати.
Вашата управляващата планета, Венера, започва 2014 на заден ход и ви държи заети с недовършени лични проблеми, но на 31 януари тя се премества бавно и набира скорост, за да ви даде повече надежда за едно по-щастливо бъдеще.

Екстремно самостоятелно преобразяване

Слънчевото затъмнение в Телец от 28 април бележи ключов момент в годината. Това е времето, в което може да създадете чисто нов образ за себе си. Дори, ако се чувствате добре в собствената си кожа, добре е да помислите за промени, чрез които ще получите дори повече от собствената си личност. В този момент може да се появи безпокойство, което да разклати връзката ви. Посланието е да погледнете по-дълбоко в себе си, за да увеличите своите активи и да промените навици, които ви пречат.
С влизането на Венера във вашия знак на 28 май започват четири вълшебни седмици, през които ще бъдете по-привлекателни за другите. На 23 октомври, сте по-секси от всякога. В живота ви ще се появят страстни хора със сложен характер. Така, че за всички необвързани Телци – вие сте на ход!

Зодия Близнаци

Първо работа, после игрите

Вашият любовен живот може да започне със сериозни забележки тази година. Това се дължи на Венера, която се намира в Козирог. Тези трудности ще ви съпътстват до 5 март. Може да ви се наложи да се занимавате с взискателен човек. Важното е да бъдете максимално ясни и съвестни и да посрещнете не дотам розовата реалност що се отнася до връзката ви. В този период няма всичко да е непременно лесно, нито романтично, но ако изиграете правилно картите си, може да спечелите доверие, което да поддържа връзката ви в дългосрочен план.

Въпреки това, ако си падате повече по забавлението, отколкото по уреждането на спокойствие във връзката, може би е най-добре да се изчакате до 5 март, за да започнете да играете. Това е така, защото последствията от безгрижността ви могат да се окажат твърде големи до тогава. Търпение, скъпи Близнаци, не само сила е необходима, ако искате да избегнете неприятности. В действителност, лунното затъмнение в Пети дом на Романтиката на 13 април представлява разклонение по пътя на любовта и е правилният момент да направите избор - да инвестирате повече в сегашната си връзка или да обмислите по-сериозно намирането на нова такава.

Дръжте ума си отворен

От 7 юни до 1 юли сте под въздействието на вашата планета, Меркурий, и ще сте склонни да правите крачки назад и да преосмисляте нещата, които имат смисъл за вас. След това планетата се придвижва в Първи дом на личността, което ще ви осигури свежа перспектива и ще ви посочи правилния подход към връзките като цяло.

Взаимоотношенията с другите ще ви дойдат в повече в края на годината, когато Меркурий навлиза в Седми дом на партньорите на 27 ноември и в Осми дом на интимност на 16 декември. Въпреки че ще искате да кажете много неща, изслушването на партньора ви ще е ключът към хармонична връзка. Вие не сте длъжни да се съгласявате с всичко, което чувате, но ако реагирате разумно ще постигнете по-добри резултати, отколкото ако постоянно спорите с този, когото обичате.

Към необвързаните – замислете защо все още не сте намерили човека за себе си. Представителите на зодия Близнаци нямат равни що се отнася до избирането на неподходящи партньори. Просто спрете да хабите излишна енергия за хора, които не я оценяват и изпратете цялото си очарование към правилния човек! Огледайте се, със сигурност има такъв някъде около вас!

Зодия Рак

Поемете отговорност

Първата половина на 2014 г. е изпълнена с възможности, самочувствието ви ще расте, ще правите голямо впечатление на другите хора. Юпитер, най-късметлийската планетата в традиционната астрология, се намира във вашия знак до 16 юли, което ви носи радост и мъдрост. Ще сте насърчени да поемате несвойствени рискове по повод чувствата си и ще играете водеща роля в отношенията си с партньора.
Може да има някои неравни моменти около 31 януари и 20 април, когато Юпитер се противопоставя на мощния Плутон. Това ще доведе емоциите ви до крайност. По същия начин Уран (на 26 февруари и 20 април) ще ви донесе безпокойство и пролетни изненади. Добрата новина за тези периоди е, че те могат да засилят чувствата ви и по-точно да отсеят какво всъщност искате от връзката си – дали не е време да потърсите нов партньор, който да ви освободи от всичко, което сегашния ви възпира?

Любовта от друга гледна точка

Годината ще започне с необходимостта да предефинирате ролята си във връзката. Планетата на любовта Венера до 31 януари ви прави по-наясно с необходимостта да се сложите личния си живот в ред.
Работете здраво, за да постигнете целите във връзката с настоящия си партньор или в намирането на някой нов до 5 март. След това се насладете на една по-спокойна и непредубедена връзка, която ще бъде ключът към достигане на по-дълбоки нива на интимност и доверие.
Ако сте сами, това не е за дълго. Просто не хабете усилия по тайни или „забранени” връзки. Улисани в тях, може да подминете истинската любов.

Зодия Лъв


На лов за злато

Ако напоследък пътят на романтиката за вас е бил малко скалист, ваша работа е да го разчистите и изгладите през тази година. Юпитер навлиза в Лъв и в Първи Дом на личността на 16 юли.  Сега е моментът да извървите дългия път към усъвършенстване на личния ви живот. Увереността и харизмата ви скачат до небесата и ви правят по-привлекателен партньор.
Ако не почувствате тази сила веднага, то със сигурност ще я усетите, когато управляващата ви планета, Слънцето, започне да навлиза във вашия знак на 22 юли и се присъедини към щастливия Юпитер два дни по-късно. Ще се почувствате свръх ентусиазирани и оптимистично настроени отвъд разума. По-добре е да се стремите към по-доброто, отколкото да се задоволите с по-малко.

Вие сте под светлината на прожекторите

Ще бъдете още по-привлекателни за другите, когато Венера навлиза Лъв на 12 август. Тогава пламъците на страстта ще са още по-горещи. Малко вероятно е да сдържате чувствата си. Те идват бързо и от никъде. Така и отшумяват. Така, че необвързаните да внимават!
Един от най-ценните аспекти на транзита на Юпитер е, че ще ви накара да се чувствате по-горди от себе си. Разбира се, най-вероятно ще излязат наяве и някои от недостатъци ви (да, дори вие имате такива). И да сте имали някакви трудности във връзката си в миналото, втората половина на 2014 г. може да направи чудеса за преодоляване на всякакви съмнения, които ви тормозят за това дали сте достатъчно добър партньор.
Едно нещо, което със сигурност няма да ви се получи през 2014 г., е да се занимавате с някой, който се страхува да поема рискове. Няма да сте способни да изпитате радостите на любовта, ако човекът до вас не желае да рискува. В този случай помислете за нов партньор.

Зодия Дева

Подредете чувствата си

Вашият остър ум обикновено ви помага да взимате интелигентни решения, към които сте в състояние да се придържате. Но когато става дума за сърцето, може да се подведете от емоциите, точно както всички останали. Необходимостта да зачитате чувствата си е особено важна от 6 до 28 февруари, когато управляваща планета става Меркурий.
Това, което прави този конкретен цикъл толкова важен е, че Меркурий навлиза в знака на замечтаните Риби и в Седми дом на партньорите. Това може да бъде сложен период, в който да правите избора си по повод връзките и той може да се окаже по-труден от обикновено. Макар че ясното мислене е ваша силна черта, не забравяйте да се допитате и до сърцето си, вместо да оставяте всичко на разума.

Гордостта идва преди падането

Ако не сте доволни от текущата си връзка, самонавиването ви по повод проблемите, няма да ви помогне да преодолеете чувствата си. Не позволявайте на гордостта ви да променя начина ви на мислене и начина, по който се чувствате спрямо половинката си.
Друг важен период за вас е от 26 октомври до 4 декември, когато Марс е в знака на амбициозния Козирог и е Пети дом на романтиката. Това е отлично време да тръгнете след това, което желаете. Може дори да изпробвате нови форми на забавление и да поемете по-голям контрол над социалния си живот. За необвързаните Деви, това е най-подходящия период да намерят половинката си.
Интересното е, че 2014 започва със съблазнителната Венера в Козирог, което може да открие, копнеж за някой от вашето минало. Но ако любовта е почукала на вратата ви, изчакайте Венера, която от 31 януари ще ви помогне да бъдете по-решителни относно романтичния си живот. Не правете прибързани решения!

Зодия Везни

Най-накрая свободни

В началото на годината е възможно да възникнат съмнения за връзките ви. 2014-та започва с вашата управляваща планета Венера, която е свързана с любов, хармония и удоволствие. Този ретрограден период продължава до 31 януари и по време на него се очаква преоценка на партньорствата.
Възможно е да станете прекалено твърди към себе си или песимисти относно другите. Все пак добрата новина е, че това ще ви предостави по-голям контрол над личния ви живот. С Венера в Козирог до 5 март, търпението и планирането са ключът към създаването на повече щастие в живота ви.

Бъдете отворени към другите

Разбира се, вие не може да управлявате всичко, което се случва във вашия свят, но можете да управлявате това, което зависи от вас. Ако поемате отговорност за реакции си, без да обвинявате другите или да се чувствате виновни пред себе си, вашата връзка ще бъде пълноценна. Ще се срещате с много нови хора. Време ви е да си поставете ясни цели, насоки и граници при общуването с другите. Така и необвързаните ще оценят потенциалните кандидати за връзка около себе си.
Две лунни затъмнения ще окажат влияние върху начина, по който изглеждате. Първото, на 15 април, ще ви накара да помислите за промяна във външния си вид и ще сте по-малко склонни да правите компромис спрямо другите. Вторият е на 8 октомври и се нагнетява от експлозивния Уран. Това може да предизвика внезапно привличане, раздяла или голям пробив в съзнанието, което да ви освободи от границите и задръжките, които сте си наложили.

Зодия Скорпион

Отговорният за вас Сатурн прекарва почти цялата година във вашия знак и в Първи дом на личността. Възможно е да се вземете на сериозно, което може да ви повлияе по противоречив начин.
Като минус може да се отбележи това, че сте склонни да поставяте бариери пред хората и да бъдете прекалено строги към себе си. В плюс са по-голямата увереност, дисциплина и ангажираността към изпълнението на вашите собствени нужди. Ако сте обвързани, не се задоволявайте с безлична връзка. Да се откажете от някои удобства, за да получите повече вълнение и страст, е рисковано, но си струва да се опита.

Нова година, нова глава

Слънчевото затъмнение в отстъпчив Телец на 28 април може да ви завлече в блатото, ако сте със скучен човек или да предизвика големи промени и да се свържете с нов партньор. Време е да намерите по-вълнуваща половинка.
Също толкова важен период е този около слънчевото затъмнение в Скорпион на 23 октомври, когато ходът на взаимоотношенията в живота ви може да се промени. Венера се присъединява към Слънцето и Луната, което привлича нови хора и преживявания. Бъдете готови да предложите вашите ценности и очаквания на другите.
За щастие, прощаващият Нептун образува хармоничен тригон с тази тройна връзка, която прави за вас всичко по-лесно. Нека миналото си остане в на миналото, да бъдете по-снизходителни към себе си и още по-романтична и с по-развито въображение. Намирането на вдъхновение в това, което сте и каквото правите, са ключът към привеждане вълнение на това положително вълнение в любовния ви живот.

Зодия Стрелец

Достойнството на уязвимостта

2014-та започва за вашия знак с управляваща планета Юпитер в Осми дом на интимност. Това може да увеличи шансовете ви за близост, ако сте готови да покажете вашата уязвима страна и да бъдете по-чувствителни към другите. Този транзит ще продължи до 16 юли, когато навлизате в обсега на грижовния Рак. Тогава нежността е задължителна, ако искате да печелите доверие.
Дори ако си имате работа с партньор, който е ранен или нуждаещ се от допълнителни усилия, за да сте заедно, покажете своето състрадание и доброта и усилието ще си заслужава. Склонни сме да мислим, че щедростта както и желанието да се даде на другия, ще се върне бързо при вас и на свой ред някой ще ви помогне с подкрепата си.

Внимавайте, стъпало!

Стигате до крайности в отношенията си, когато Юпитер се противопостави на интензивния Плутон на 31 януари и на Уран на 26 февруари. Безпокойство, негодувание и изненади могат да подкопаят партньорствата. Въпреки това, на 20 април спокойствието може да бъде да взривено и да се отворят вратите към по-страстен човек.
Съблазнителната Венера е в Седми дом на партньорите и Осми дом на интимност, считано от 23 юни до 12 август, като това е особено добър период за личните ви дела. Важно е да вкарате нова доза искри във връзката си, като се стремите към нови форми на удоволствие.
Ако в момента сте сами и търсите половинката си, флиртувайте и бъдете игриви. Така много по-лесно ще се запознаете с някого и ще ви е по-забавно, докато се опитвате да се сближите. Бъдете себе си и намалете стреса! Това ви прави по-желан потенциален партньор.

Зодия Козирог

Потрудете се за любовта

Козирози, вероятно ще бъдете изправени пред предизвикателството да преразгледате желанията си в началото на годината. Това е така, защото 2014-та започва с планетата на любовта, Венера, която се движи назад спрямо вашия знак. Този ретрограден период продължава до 31 януари, когато е възможно да почувствате неудовлетвореност, но и да ви се предложи нов поглед върху личните ви нужди.
Магнетичната Венера остава в Козирог до 5 март, като ви дава изобилие от възможности да направите себе си по-привлекателни за другите. Ключът към това е да започнете да си угаждате. Спрете да съдите излишно себе и хората около вас ще видят позитивните ви черти, които никак не са малко. Съветът ни е насочен най-вече към самотните представители на зодията.
Интересен факт за Венера в Козирог е, че любовта може да бъде спечелена, само ако направите необходимите усилия за това. Сама тя при вас няма да дойде. Щедрият Юпитер е в Седми дом на партньорите до 16 юли и след това в Осми дом на интимност за 12 месеца, което ви прави по-привлекателни за другите.

Любовта не е загадка

Друг страстен период настъпва от 26 октомври до 4 декември, когато енергичният Марс е във вашия знак. Постарайте се да сте в по-добра физическа форма през този период. Сега е моментът да си извоювате и водеща роля във връзката си.
Въпреки това, имайте предвид, че амбиция без нежност няма да ви представи в благоприятна светлина пред партньора ви. Не забравяйте да откривате и по-чувствителната си страна. В комбинация с доза съпричастност, това може да внесе нова искра в отношенията ви и да ги издигне на по-високо ниво, както и да ви постави в отлична позиция, ако желаете да впечатлите нов партньор.

Зодия Водолей

Любовта е хазарт

Може да имате много сладки моменти в началото на годината. Венера, планетата на любовта, е във вашия знак от 5 март до 5 април, но по-голям потенциал за отношенията ви има след 16 юли. Тогава оптимистичният Юпитер, традиционна планета на късмета в астрологията, завършва своя шестгодишен престой в долната част на графиката и навлиза в Седми дом на другите. Това може да се превърне в един изключително благоприятен период за връзки. Чухте ли добре, необвързани Водолеи?
През следващите 12 месеца, ще имате повече смелост, креативност и увереност и това ще ви направи привлекателни за нови хора и по-интересни за тези, които вече познавате. Ако сте обвързани, време е да повишите очакванията, но и усилията си. Споделяйте положителните си чувства и се забавлявайте. Погледнете на любовта като на едно приключение. Това ще ви бъде много по-приятно от опитите да играете на сигурно.

Направете скок! Вярвайте!

Не се страхувайте да изразявате чувствата си по начини, които са по-емоционални, отколкото е обосновано от 16 юли нататък. Юпитер е в Лъв, където всеки голям жест и отворено сърца се отплащат със солидни дивиденти. Логиката, разбира се, е необходима част от живота, но ако сте прекалено аналитични или пресмятате всичко във взаимоотношенията си, може да ви намерят за прекалено хладни или незаинтересовани към другите.
За да запазите страстта трябва да поемате рискове. Ако играете безопасно може ще останете на входната врата на любовта и така и да не се порадвате на уюта, който предлага. Ако все пак се чувствате срамежливи, изчакайте! Вашият знак се премества в агресивния Марс на 4 декември и това ще ви помогне да се сложите край на годината с повече ентусиазъм, енергия и инициатива.

Зодия Риби

Време е за втори шанс

Да смените мнението си е нещото, което си заслужава да направите, докато Меркурий е ретрограден от 6 до 28 февруари. Този обрат започва в Първи дом на личността и завършва в Дванадесети дом на поверителността, което показва, че да се отдръпнете от една връзка е необходимо, за да получите по-ясна представа за нея.
Това не е толкова важно за другите, колкото за вас! Бихте ли пожертвали всичко от миналото си, за да направите някой друг щастлив и като резултат от това да пренебрегвате собствените си желания? Затова може би е разумно да избягвате задълбочаване на ангажимент с някого през този период.
Дори ако трябва да останете на страна от социалния живот за известно време, не се притеснявайте, има много вятър в платната, когато съблазнителната Венера влиза Риби на 5 април. Нейният 4-седмичен престой във вашия знак ви поставя в по-благоприятна светлина, позволявайки ви да се чувствате и правейки ви по-привлекателни за другите.

Поправете грешките

Отличната времева рамка за разплитане на възела от романтични въпроси. Меркурий навлиза в грижовния Рак и в Пети дом на Венера на 29 май, което ще повиши способността ви да разкриете нежните си чувства. И това ще продължи до 31 юли.
Това е така, защото Меркурий се обръща ретроградно на 7 юни, като разбърква стари емоции и усложняващи разговори, докато се измести обратно на 1 юли. Все пак, това е време, в което сте креативни и творчески ориентирани в преследване на удоволствието като същевременно изразявате вашата нужда от повече нежност от страна на другите.
http://dama.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

Любовен хороскоп 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди