изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:10 EET
ПЛАЖОВЕ, РАЗДАВАНИ КАТО НИВИ И ГОРИ    
ЛюбопитноЧасти от плажната ивица, която е изключителна държавна собственост, са връщани под формата на ниви, гори и други на общини, агенции или физически лица. Такива нарушения на Конституцията са установени от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. С цел преодоляването им вчера за първи път заседава комисия в областна администрация с председател Жасмина Симеонова, директор в областна администрация. В заседанието са участвали представители на трите морски общини, Министерски съвет и министерства, имащи отношение по темата.

ТЕЛЕФОНЕН ТЕРОРИСТ ЗАПЛАШИ ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ

Сигнал за поставено взривно устройство е затворил за 24 часа езикова гимназия "Гео Милев" в Добрич. Анонимното обаждане е получено в 16 часа на телефон в учебното заведение, съобщиха от полицията. Районът веднага е отцепен, а сградата е била проверена. Бомба не е била открита. Учебните занятия са прекратени за срок от 24 часа.
НДТ - 14 януари 2004 г.

 


Сходни връзки

ПЛАЖОВЕ, РАЗДАВАНИ КАТО НИВИ И ГОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди