изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:40 EEST
НАБИРАТ МЛАДИ УЧИТЕЛИ ПО ПРОЕКТ ЗА МОДЕРНО ОБРАЗОВАНИЕ    
ОбразованиеСтартира процедура по подбор на представители на целевата група по проект № ЕSF-1113-03-13010, изпълняван от "БесТрейнинг" ООД.


Наименованието му е "Работни места за модерно образование" и е финансиран по линия на оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" и Европейския социален фонд по схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Ново работно място"
Основната цел на проекта е повишаване на икономическата активност, интеграцията и социалното включване на уязвимата група на младежи чрез повишаване на тяхната конкурентоспособност и натрупване на професионален опит.
Специфичните цели на проекта са свързани с    повишаване на професионалната квалификация на целевата група в рамките на първите 6 месеца от проекта в областта на Информационните технологии, в частност - организирането и провеждането на обучение по част от професията "Графичен дизайнер", професионално направление "Аудиовизуални изкуства и техники, производство на медийни продукти". Други цели са организиране и провеждане на обучение по английски език - ниво В1, и субсидирана заетост като възпитатели и помощник учители в начален курс на успешно приключилите курса на обучение в рамките на 10 месеца.
По проекта могат да кандидатстват безработни лица /без значение от пола/ младежи до 29 години, регистрирани в ДБТ. Те трябва да са с образование професионален бакалавър по специалност "Начална и предучилищна педагогика", с квалификация учител. Друго изискване е да имат ниво на владеене на английски език А2 - Елементарна употреба на езика (междинно ниво).
Заявления за кандидатстване се подават до 21 януари. Заинтересованите лица могат да получат консултации в периода от 8 до 21 януари от 15 до 16 часа в отдел "Посреднически услуги" в дирекция "Бюро по труда" - бул. "България." № 16, етаж 6, стая № 601.
На 23 януари на Информационното табло в Бюрото по труда ще бъде съобщено кои от кандидатите се допускат до интервю, което ще се проведе на 24 януари. След провеждане на интервю с потенциалните кандидати се изготвя окончателен списък на одобрените лица, който ще бъде изложен на Информационното табло в Бюрото по труда на 27 януари. НДТ
 


Сходни връзки

НАБИРАТ МЛАДИ УЧИТЕЛИ ПО ПРОЕКТ ЗА МОДЕРНО ОБРАЗОВАНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди