изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:39 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РОМ УМРЯ СЛЕД ПОЧЕРПКА СЪС СИН СПИРТ    
ЛюбопитноДвама роми от Добрич се отровиха, след като се черпили със син спирт. Единият от тях починал, научи НДТ. 44-годишният Иван Иванов постъпил в болницата в тежко състояние. Той посетил здравното заведение чак след като брат му починал. Лекарите разбрали, че запоят е бил около 36 часа преди да потърси лекарска помощ. Двамата се черпили в домашна обстановка. Братята са родом от Варна, но живеят в Добрич, научи още НДТ. Иван Иванов е реанимацията и е в тежко състояние. Лекари казаха, че е изпаднал в кома.

НЯМА ОПАСНОСТ ОТ ОБЯВЯВАНЕ НА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ

В момента няма опасност за обявяване на грипна епидемия в Добрич, дори обстановката не е предепидемична, както е в някои области в страната. Това съобщи за НДТ директорът на ХЕИ д-р Светлана Ангелова. Под 100 на ден са съобщенията за заболели от лекари в три големи лекарски практики, които ХЕИ наблюдава. Д-р Ангелова припомни, че през миналата година по това време сме били в грипна епидемия.
НДТ - 15 януари 2004 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ РОМ УМРЯ СЛЕД ПОЧЕРПКА СЪС СИН СПИРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди