изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:42 EEST
Съпругата на пребития бизнесмен: Вързаха го с тел, ритаха го, цялата стая беше в кръв    
Новини Съпругата на пребития петричанин Румен Запрев – Лиляна още не може да дойде на себе си от преживения кошмар преди ден. Трима маскирани нахлуват в дома на семейството около 21 часа, завързват с тел стопаните и започват да изтезават мъжа. Жената е безпомощен свидетел на издевателството.

Повече от три часа тримата налагали петричанина с юмруци, искайки му ключа от касата, в която държи парите си. Мълчанието на петричанина озверило още повече насилниците. Те удряли по главата мъжа, ритали го по цялото тяло. След като инквизицията не дала резултат, тримата маскирани задигнали тежката каса с 20 000 лева и избягали.

„Цялата стая беше в кръв. Накрая взеха каквото искаха и избягаха. След като си тръгнаха, сигурно повече от половин час стояхме мирно с мъжа ми, без да мърдаме. Не знаехме дали няма да се върнат пак и тогава да ни довършат“, разказва пред „24 часа“ изплашената жена.
Пострадалият 60-годишен мъж бил откаран в болница, където бил прегледан и настанен за лечение. За щастие, няма сериозни наранявания. „Има видими следи от нанесен побой с травми по лицето и тялото. Състоянието на пострадалия е стабилно“, обяснява директорът на болницата в Петрич д-р Борис Киров.

В южния град познават Румен като изключително трудолюбив човек. Бил майстор заварчик, изработвал огради, работил преди години в заводи и цехове. После започнал да работи частно, където го повикат. В града се говори, че давал пари назаем на познати и роднини, но в полицията няма постъпили сигнали, че се е занимавал с лихварство. Покрай разследването около кражбата и побоя криминалистите ще проверяват и тази информация. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Съпругата на пребития бизнесмен: Вързаха го с тел, ритаха го, цялата стая беше в кръв | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди