изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:57 EEST
КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА КНИГИ ОРГАНИЗИРА МГЕРБ    
НовиниМГЕРБ Добрич организира кампания “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” за набиране на книги, които ще бъдат дарени на Регионална библиотека „Дора Габе“ и Народно читалище „Йордан Йовков – 1870 година.




 Идеята на кампанията е да се обогати фонда на библиотеките с книги, предоставени от гражданите за гражданите на Добрич. Всички граждани, които желаят да се включат в кампанията и да дарят книги, могат да го направят в офиса на ГЕРБ Добрич, на „25-ти Септември” №3 всеки ден в периода от 20 до 24 януари 2014г.
Кампанията се провежда в рамките на инициативата на евродепутат Моника Панайотова "Доброволчеството – доброто в нас", чиято цел е да насърчи доброволчеството сред младите в България, като възможност за принос към обществото и/или средата, в която живеят и своеобразно училище за придобиване на практически знания, способности и умения.
Основна идея на инициативата е, че независимо от доходите, от времето, с което разполагаме, от възрастта и уменията ни, всеки от нас може да направи нещо полезно за другите и заради тях. Всеки може да изпрати своето послание за добро, дарявайки време, умения, знания, жест, материално и нематериално.
Според младежите от МГЕРБ Добрич, идеите и ценностите, които разпространява инициативата, трябва да са устойчиви във времето и да мотивират младите хора да се ангажират с доброволчески дейности и след приключването й, защото доброто трябва да се прави всеки ден и без очакване за награда. Затова те се надяват платформата, създадена за инициативата на евродепутата www.dobrovolchestvo.com да продължи да вдъхновява с “рецепти за добрини” и доброволчески дейности младите хора в цялата страна и за вбъдеще.


 


Сходни връзки

КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА КНИГИ ОРГАНИЗИРА МГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди