изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:54 EEST
ХАЙКА ЗА ВЪЛЦИ ПО... ДОБРУДЖАНСКИ    
ЛюбопитноПроведе се хайка за вълци. В организирания лов за хищници се включиха 150 ловци от 5-6 ловни дружинки към Ловно-рибарското дружество в Добрич. "Това е най-голямата хайка за вълци, организирана за последните години" - сподели Петър Петров - председател на ЛРД - Добрич. Да помагат в лова, като викачи бяха извикани няколко роми от Карапелит, които обаче не се справиха добре със задачата си. Дори се чуха реплики"Хубава работа, ама циганска". Накрая ловът завърши с весела част.

ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ РАЗСЛЕДВА ВиК-РАЙОН ТЕРВЕЛ

"Провеждам срещи с кметовете по общини, защото търся съдействие за кадастрални планове и схеми. Те са ми нужни за подготвяния в момента проект за рехабилитация на водопреносната мрежа в областта. В края на месеца с кмета на Добрич ще отидем до София за срещи в министерството" - това съобщи управителят на ВиК инж. Ивелин Илиев. Той разкри, че в компанията тече одит, а Икономическа полиция разследва район Тервел, където вече е сменен началникът.
НДТ - 19 януари 2004 г.

 


Сходни връзки

ХАЙКА ЗА ВЪЛЦИ ПО... ДОБРУДЖАНСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.03 секунди