изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:47 EEST
ПОДГОТВЯ СЕ КРЪГОВО КРЪСТОВИЩЕ И ПО УЛ. „ОТЕЦ ПАИСИЙ”    
НовиниИзграждането на ново кръгово кръстовище в Добрич подлага на обсъждане общината. То трябва да е на кръстовището на ул. „Отец Паисий“ с ул. „Батак“ и ул. „Димитър Петков“, близо до бившата Стоматологична поликлиника.


 От кметството посочват, че това кръстовище е едно от най-натоварите и невралгични места в града, тъй като граждани и гости на града ежедневно търсят достъп до позицираните в тази част на центъра на града държавни и общински институци. В рамките на проекта „Бъдеще за Добрич“ общината е възложила изработване на технически проекти за рехабилитация, реконструкция на уличната мрежа с обхват близо 50 км от улиците и булевардите, включително и проект за комуникационно решение на кръстовището при ул. „Отец Паисий“ и ул. „Димитър Петков“. Направена е разработка от „Трансконсулт – 22“ ООД за организиране на движението в обхвата на кръстовището на ул. „Отец Паисий“ с ул. „Батак“ и ул. „Димитър Петков“, посредством изграждане на кръгово кръстовище.
Отзиви и мнения по предложения проект могат да се правят на официалната електронна поща на общината dobrich@dobrich.bg; електронната поща за сигнали и предложения - priemna@dobrich.bg и в Центъра за услуги и информация до 31.01.2014 г.
Следващите етапи са изработване на технически проект, изготвяне на доклад за съответствие, на разрешение за строеж, осигуряване на средства за реализиране на проекта, включително и чрез привличане на инвестиции под формата на публично-частно партньорство или други източници.
 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯ СЕ КРЪГОВО КРЪСТОВИЩЕ И ПО УЛ. „ОТЕЦ ПАИСИЙ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди