изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:44 EEST
ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА ДЕЦАТА ЗА ИЗВЕЖДАНЕ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ    
НовиниПредставители на 15 общини – Ловеч, Карнобат, Айтос, Русе, Ямбол, Търговище, Созопол, Габрово, Перник и Провадия, Крущари, Добрич, Балчик, Долни Чифлик, Варна ще участват в двудневно обучение на тема „Подготовка на децата за извеждане от специализираните институции”, организирано от Лумос в сътрудничество с Националното сдружение на общините в Република България.




Двудневното обучението стартира днес във Варна в Гранд хотел "Димят", поставяйки акцент върху потребностите на децата от комуникация и подготовката на деца, които са прекарали по-голямата част от живота си в креватчетата си, както и подходи при работата с деца с тежки интелектуални затруднения. Втория ден ще се направи преглед на ролите и отговорностите на включените в процеса специалисти и институции. Целта на обучението е общинските администрации, екипите за управление на проекта и персонала на новите услуги да са максимално подготвени за този процес.


 


Сходни връзки

ОБУЧЕНИЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА ДЕЦАТА ЗА ИЗВЕЖДАНЕ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди