изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:45 EET
Само в "ШОУ" и БЛИЦ! Богат канибал с ауди яде мъже и травестити из София!!!    
Новини „Представи се като “Мишо, Мишата”, разказва един от пострадалите – певецът Марио Екстрийм

След като из София плъзна шокиращата мълва, че богат маниак снове из нощните клубове и набира гей жертви не за секс, а за нахапване и... гризане, потърсихме една от “документирано” пострадалите жертви на канибала – Марио Екстрийм, който разкри пред “ШОУ” потресаващи подробности и ни показа нараняванията по тялото си, причинени му от bg прототипа на Ханибал Лектър. Като се има предвид, че Марио все още, макар и рядко, продължава да работи в дует с дупнишката си колежка, майсторка по скандален и шокиращ пиар, имахме едно наум дали пък не си измисля историята за реклама. Оказа се обаче, че той е крил случката доста време – нахапването му е станало на 30 ноември миналата година. Чак сега, след като на бял свят излезе историята на друго пострадало момче, но със снимка на Марио след инцидента, взели да го търсят. “Отказвам на всички. Търсиха ме и Гала, и Карбовски – отказах им категорично да говоря, защото ме е страх какво ще питат. Единствено с Венета съм разговарял досега, и то при мои условия за интервюто. Страх ме е да не тръгне да ми отмъщава тоя извратеняк! Публикувах мои снимки как съм обезобразен, само за да предпазя и други момчета-гей, които може да попаднат в клопката на тоя психопат!”, каза Марио.

При срещата с наш репортер на живо установяваме, че жестоките рани от кадрите не са лъжа и измама и белезите от тях все още личат както по лицето, така и по тялото на Екстрийм. По лицето му се напипват малки твърди хематомчета от забитите преди два месеца зъби на канибала. Ясно личат белези от раните по гърба и подмишниците му. Особено голям е белегът от отхапването под дясната му мишница. “Болката беше невъобразима, а като му видях лицето, се изплаших – то цялото, както и устата му, бяха в кръв от месата ми!

Имах над 40 ухапвания, включително и по черепа

брои ги мой приятел”, казва ни певецът и ни позволява да опипаме главата му. И наистина - под косата на блондина се напипва подутина, колкото орех, от захапването.

С две думи - Мартин Мартинов-Марио Екстрийм ни доказа, че наистина е бил жертва на яко хапане и гризане, но отказа да разкаже подробности, защото се страхувал от отмъщение. “Единственото, което ще ви кажа, е, че се запознах с тоя човек в столичен клуб, където се озовах подпийнал към 4 сутринта. Преди това бях с една приятелка в един гей клуб на “Христо Ботев”, но тя не пожела да дойде с мен в следващия – била уморена. Така че седнах на бара сам. Оня беше там – също сам. Предложи ми да ме почерпи, аз отказах, но поведохме разговор, от който останах с добри впечатления – беше красив и се държеше възпитано. Не съм и подозирал, че така ще се промени после!... Създаде такова чувство на симпатия в мен, че въобще и на ум не ми дойде, че е малко лекомислено да тръгвам с непознат. В един момент ми предложи да сме ходели у тях “да си допием”. Приех и се качих в колата му. Преди това галантно ми отвори вратата. В пияния ми мозък се промъкна такава мисъл – че хич не му пука, че е пил и кара през цяла София, ама не съм се задълбочавал много защо е толкова безстрашен”, казва Марио. Ние обаче се замислихме върху тази подробност, защото при пустите софийски улици в ранните следнощни часове, чат-пат дебнат катаджии, а канибалът очевидно не се е притеснявал от такава среща. Защо ли?!... В разказа на едно от пострадалите момчета пък се споменава, че в колата си извратенякът му щракнал пред очите полицейска палка. Дали пък не е цивилно ченге?, се запитахме...

Марио не се оплакал в полицията, защото се срамувал да не му се подиграят. Промил си раните и се опитал да забрави. Два дни след жестоката случка обаче канибалът го потърсил по телефона... да му се извини, след което с променен глас го заплашил с думите:

„Внимавай какво приказваш, да не довърша започнатото!”

Последното, което Марио си позволи да ни каже, е, че е избягал от мястото /не казва откъде – б.а./ чисто гол, без дрехите и телефона си, които останали в къщата на канибала.

Разровихме се в полицейската информация, където не бъка от голи мъже през ноември миналата година, и успяхме да разберем от наши източници, че за гол мъж по същото време се съобщава от две места до София – от Симеоново и от Бистрица. В едното от обажданията анонимен мъж разказал на дежурния, че е помогнал на пострадал младеж с дрехи и гумени чехли и че повикал радиотакси да го закара до София. Обяснил, че младежът бил “кестеняв, гол и целият окървавен”.

“Лицето и тялото му бяха като ръфани от пес!”

казал мъжът. Ето защо първо си помислил, че може нещастникът да е бил нападнат от кучешка глутница, но като го изпратил, се усъмнил да не би пък да е престъпник – уплашил се и решил да звънне на полицията. Дали голият мъж не е бил Марио?... От снимката му във Фейсбук личи, че и той е бил кестеняв в онзи период, преди отново да се изруси. Последното, което изкопчваме от самия него, е, че може да ни даде координатите на момче, което го е потърсило след статията през Фейсбук и му разказало, че и с него се случила идентична история в Студентски град. Открихме въпросното момче, което ни каза, че буквално по чудо се е спасило от мъчителя си, който му отхапал зърното на лявата гърда още в колата си. Спрял в една тъмна уличка и взел да го целува. “После почна да ръмжи като животно и да ме хапе където свари. Изревах от болка, като ми отхапа зърното, и буквално със сила изкъртих вратата на колата, за да избягам. Какво ли щеше да ми се случи, ако не бях успял!..”, изплаква Ф. И. Описанието, което дава момчето, напълно съвпада с това на Петър - героя на първата медийна публикация за канибала. И по думите на двамата става въпрос за мъж на около 34-36 години, добре поддържан – направо метросексуален тип – с добре почистени вежди и нокти. Бил галантен преди да се настърви към месата на момчетата. И на тримата не посегнал сексуално, а само ръмжал и ги гризал, където свари.

Според Ф. колата на извратеняка била “Ауди”, а другото момче си признава, че не разбирало от марки, но автомобилът бил луксозен. И двете жертви са били заговорени по същия начин като Марио Екстрийм – на бара на заведение. Ф. е „забит” в “Син сити”. Пак така водили “възпитан” разговор, в който Ханибал Лектър му се представил като Вовата. На Марио пък – като Мишата. На въпрос от рода с какво се занимава, отговарял многозначително: “С много работи!”. Момчето от Студентски град уточнява, че преди да спре в тъмната уличка с колата си и да му налети със зъби, неизвестният изключил телефона си, а после в прав текст попитал: “Обичаш ли въжета, белезници, вибратори, или... полицейски палки?” – и щракнал пред очите на смаяното гейче ченгеджийския атрибут. Шашардисано от уплах, момчето още тогава искало да хукне навън от возилото, но оня му щракнал ключалката с думите: „Пошегувах се!...”. “После разбрах, че хич не се шегува!...”, изплаква момчето и показва белег от рана на дясното бедро, където е бил захапан, докато се бори с вратата на колата – единственият му изход за бягство в онзи драматичен момент. “Странното е, че въобще не тръгна да ме гони! Хукнах и треперех, че тоя луд може и да ме прегази! Един час съм се крил в един вход и ме беше страх да изляза от него!...”, признава момчето.

Според споделеното в Мрежата, водещата версия е, че става въпрос за

психопат, болен човек, който превърта

Другата версия е, че може действията му да са реакция от това, че сам е бил насилен по такъв начин. Психолозите са категорични, че в 90 процента от случаите насилената жертва се превръща в насилник. Ръмженето, за което разказват две от момчетата - “като на животно”, звучи доста страховито.

Факт, че напоследък травеститите от бул. “Христо Ботев” в столицата вече се държат по-премерено и наричат канибала Отмъстителя. Тяхната версия е, че това е човек, който мрази хора с хомосексуална ориентация и затова ги “наказвал”. “Не е вампир, защото още не съм чувствал глад за кръв”, опитва се да се шегува Марио Екстрийм, но нас ни побиват тръпки от тия разкази. “Хората от типа Ханибал Лектър се владеят желязно и могат да заблудят всеки нормален човек, че са добре възпитани. В това е основната опасност от т.нар. социопати. Това са привидно нормални хора, способни на всякаква лудост и жестокост! Ще се изненадате, ако ви кажа колко известни и уважавани в обществото хора, са “бомби със закъснител” за всеки, който остане с тях в интимна обстановка”, ни споделя известен столичен психоаналитик.

Еми МАРИЯНСКА   http://www.blitz.bg
Канибал, изял двама души, пак плаши бургаско село
92-годишен старец пипнал СПИН от проститутка
Жрици въртят оргии в училищни дворове!
Задържаха трима канибали, овкусили и опекли жертвата си
Хорър в Слънчев бряг! Канибал разръфа зърното на проститутка!
 


Сходни връзки

Само в "ШОУ" и БЛИЦ! Богат канибал с ауди яде мъже и травестити из София!!! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди