изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:04 EEST
Изнасилената кметица на Черкаски: Всичко в стаята беше в кръв, мислех си: „Ей сега ще умра!“    
Общество Кошмарът, който 67-годишната Бойка Димитрова преживява след нощта на гаврата срещу нея, не може да се сравни с нищо. Изнасилената на 3 септември 2012 г. от двама свои съседи жена трудно намира думи, с които да опише унижението и болката, на която е била подложена. Заради пари и заради похотта на непълноценните нерези. „Всичко в стаята беше в кръв, мислех си: „Ей сега ще умра!“, с мъка сподели жената пред „Фронтова линия“ по TV7.

Единият от изродите разкъсал дрехите на Бойка, пребил жената и грубо я изнасилил. Двамата насилници търсели „имането“ на кметицата – 300 000 лева, която, както се мълвяло в селото, тя кътала. Жената със сетни сили дала последните си пари – 62 лева! Това още повече озверило двамата. Изнасилвачът я ударил по главата, след което Бойка изгубила съзнание.

„По едно време се събудих. Чисто гола… С пипане стигнах до стационарния телефон. Не виждах нищо, не чувах. Напипах 112 и казах: „Моля ви! Пребиха ме и ме изнасилиха! Сама съм!“.

Жената споделя, че след жестоката гавра срещу нея цялата стая била в кръв. „Сама съм! Кажете на Бърза помощ и полицията. Всички в селото ме знаят коя съм“, молела се тя.

Линейката откарала пребитата жена в болницата в Монтана. На сутринта синът на Бойка, когато я видял, ревнал с глас: „Мамо, какво са ти направили!“.

„Лице нямах. Бях душена, не можех да се храня, хранех се със сламка. Имах спукани ребра, шевове на главата, подут крак и глезен. Ако беше скочил не върху гърдите ми, а малко-по-надолу, вероятно щеше да ме убие“, споделя Бойка.

Преживялата кошмара жена още не може да повярва в гаврата и унижението, които е изпитала.

Двамата изверги са заловени. Единият е разпознат от нея по снимките, които показват на Бойка полицаите. Това е Георги Василев Иванов, лежал няколко пъти в затвора. Такъв е и комшията на Димитрова - Ставров, който живее през една къща от нейната и години наред е тормозил цялото село.

Двамата изпълнители на мократа поръчка явно са станали тандем именно от затвора. Като изключим кражбите и терора, упражняван, докато Ставров е бил на свобода, Бойка Димитрова си спомня, че преди време е убит най-заможният човек в селото - мандраджия, но всичко приключва с постановлението, че ставало въпрос за естествена смърт въпреки многото белези и следи, сочещи убийство. /  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Изнасилената кметица на Черкаски: Всичко в стаята беше в кръв, мислех си: „Ей сега ще умра!“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди