изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:32 EET
Заснеха база на извънземни на Луната? (СНИМКИ/ВИДЕО)    
По света Част от кораб на извънземни, скрит под лунния прах, или тайна лунна база, заета от човеци? Спекулации експлодираха относно скандални снимки, които показват нещо необяснимо на повърхността на Луната. Триъгълната аномалия, забелязана на картата на Луната на Гугъл, има редове от седем точки по ръбовете си, с което наподобява кораб или база на извънземни.

Триъгълното нещо на лунната повърхност бе разкрито от изследователя на паранормалното WowForReeel и публикувана в интернет. То се намира на картата на Гугъл на Луната на координати 22042'38.46N и 142034'44.52E. „Това странно изглеждащ кратер ли е? Или е нещо друго“, пита той. „То наистина е там, не е някаква измама. Нямам си и на представа какво е това. В кратерите около него не намерих нищо подобно“, пише още той.



Според сайта Tech and Gadget News, гигантската форма изглежда като огромен извънземен триъгълен кораб, прилича на супер секретната стелт технология, но е много по-голяма от всеки самолет, построен на Земята. „Към момента никога до сега не е било откривано такова нещо, което да наподобява формата на находката. Нито на луната, нито на някоя друга планета, наблюдавана от сателит или роувър. Аномалията е толкова голяма, че е възможно да е някакъв вид лунна база, използвана за складиране и изстрелване на кораби от извънземни“.

Същият потребител в YouTube твърди, че е открил подобна структура под леда на Антарктика. /  http://www.blitz.bg/

 


Сходни връзки

Заснеха база на извънземни на Луната? (СНИМКИ/ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди