изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:11 EEST
ПРЕЗ 2014 Г. ДОБРИЧ СЕ ПРЕДСТАВЯ НА БОРСИТЕ В СОФИЯ, БЕРЛИН И БУКУРЕЩ    
НовиниПрез тази година община Добрич ще се представи на туристическите борси в София, Берлин и Букурещ. Там ще бъдат промотирани разработените по проекта „Пъстрото лице на Добруджа” 15 туристически маршрута. Това става ясно от проекта на програмата за развитие на туризма в Добрич през 2014 година.


Продължават дейностите по проект „Пъстрото лице на Добруджа”, който е на стойност 486 245.16 лв. По него за първи път бе дефиниран регионален туристически продукт на общините Добрич, Каварна, Балчик и Добричка, в рамките на който са разработени 15 нови туристически маршрута. Те включват повече от 30 природни и културно-исторически обекти. Проведен бе Имиджов туристически форум с участието на повече от 60 представители от страната, Румъния и Украйна. За пърни път със самостоятелен деск на националния щанд на България, общината се представи на най-голямото туристическо изложение в световен мащаб - WORLD TRAVEL MARKET в Лондон, Великобритания. През 2014 година предстои представяне на борсите в София, Берлин и Букурещ.
През 2014 година ще се акцентира върху рекламиране на туристическия район и туристическите маршрути чрез изработения вече пакет от маркетингово-рекламни продукти, съдържащ мултимедийни, печатни, интернет и други подходящи за комуникация, представяне и позициониране на дестинацията продукти и способи. Предстои изработка и комуникиране на рекламни билбордове, указателни и информационни табел, винили за летищни кутии, излъчване на рекламния клип и филмите в ефира на БНТ1, както и участие на общината по този проект на три международни туристически борси – София, Берлин и Букурещ.
Общото финансиране на Програмата за развитие на туризма в Община град Добрич за 2014 година е в размер на 40 000 лева. Заложена е реконструкция на мост в третата част на Градски парк „Св. Георги“ на стойност 22 000 лева. За Фестивал на талантите ще бъдат заделени 9000 лева, за реклама на туристическия продукт на общината – 9000 лева. Останалите средства са за участие в туристически борси и изложения, както и за издаване на музикален албум на оркестър и певици на ПФА „Добруджа“ във връзка с 60-годишен юбилей.


 


Сходни връзки

ПРЕЗ 2014 Г. ДОБРИЧ СЕ ПРЕДСТАВЯ НА БОРСИТЕ В СОФИЯ, БЕРЛИН И БУКУРЕЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди