изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:57 EEST
Проф. Драгомир Драганов: Снимаха ме подло, в гръб    
ОбществоСпирането на протестите на студентите се случи поради това ,че свършиха парите на Сорос, каза в студиото на TV7 професор Драгомир Драганов. Той посочи, че всички финансови потоци в подкрепа на студентите са приключили на 31 декември, това е бил срокът, в който правителството е трябвало да падне. След като това не е станало, финансирането е спряно.

Да, аз съм на онова видео, но съм сниман подло в гръб, разказа Драганов. Той съобщи, че в знак на солидарност, половината от колегите му са поискали да бъдат наказани с „Предупреждение”, каквото е и неговото наказание.

Драганов припомни, че от години се бори да има социалдемокрация в България, но за съжаление това така и не се случва. Той определи АБВ като претендент за младите в лявото политическо пространство. Според професора, възрастните членове на БСП няма да се откажат от нея, макар че са наясно, че ги лъжат. Но младите не могат да приемат това положение и затова новата формация има шанс да се наложи сред тях.

На времето в Евролевицата бях началник на Ивайло Калфин, имаме еднакви виждания, твърди Драганов. Според него, АБВ едва ли ще има успех на евроизборите, поради липса на време. Не са ме поканили да вляза в тази политическа формация, не съм неин член, уточни професорът. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Проф. Драгомир Драганов: Снимаха ме подло, в гръб | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди