изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:10 EEST
Вижте каква ще е Годината на коня за различните зодии    
ХороскопМалцина знаят, че в Мадарския конник е кодирано кой от знаците според източния зодиак ще се радва на успех през 2014 година. Че прабългарите са били наясно с този календар, показва, че те са знаели и съответните астрологични съвместимости. На скалното изображение личи животно от семейство котки (лъв или барс) и куче.



В Годината на коня на успех могат да се надяват именно кучето (това са хората, родени през следните години: 1934,1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006) и тигъра (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010). Третият приятел на коня са хората, родени в година под знак на козата (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003), пише "Стандарт". Те заедно с годините, орисани от коня, ще се ползват с повече късмет и шансове от обичайното.

А ето и какви ще са тенденциите, проектирани към на т. нар. западен зодиак: 

Годината на източното животно за Овените ще бъде много страстна в любовта, понякога и опасна. Телците като цяло са съвместими с коня, но ще се радват на успех, ако проявяват по-малко егоизъм. Да носят не сребро, а злато!

Близнаците ще искат да действат на много фронтове от дистанция, но няма да е възможно, без лично да отидат на място. Раците също са съвместими с коня, тъй като са чувствителни. Сега обаче ще трябва да заложат на действието и да не се колебаят, като препуснат в една посока.

Огнената природа на Лъвовете ги синхронизира с темперамента на коня. Съветът към тях е първо да мислят и после да действат и да не работят само за себе си. Конят ще изостри капризната природа на Дева, но ще й даде много шансове за сполука в работата след юни. Везните ще ги теглят развлеченията и трудно ще взимат нещо на сериозно. Какво пък има и такива периоди! На Скорпионите им предстои страст и необузданост както в работата, така и в любовта.

Стрелците, за да задържат позиции, трябва да работят в колектив. Конфликти са възможни заради изостреното им чувство за справедливост.  Козирог като надежден и отговорен астрознак ще има трудно начало, но след март ще получи шансове, както и подкрепа от влиятелни люде.

Водолеите ще постигнат много, ако работят за друг, могат да очакват и повишение. Рибите по-скоро да разчитат на своето мнение. Конят ще им помогне особено през лятото, но да се пазят от меланхолия депресия, които през годините с конска вибрация се засилват. http://www.blitz.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОП ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

Вижте каква ще е Годината на коня за различните зодии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди