изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:31 EEST
Издирват опасния престъпник Рочата след клане в бургаска дискотека    
НовиниВ кървава баня е била превърната дискотека „Планета Пайнер клуб” в бившето бургаско кино „Септември” , твърди Флагман.бг като се подовава на свои източници. В болница е откаран служител на охраната, който опитал да възпре един от нашумелите сред най-опасните и непредвидими престъпници – с прякор Рочата.

Рочата е в неизвестност и се издирва от нощта на покушението. „Нека всеки, който има информация за този човек, да я подаде на тел. 112 или в Първо РПУ, анонимността му е гарантирана. Срещу Рочата има и друго дознание за наръгване на човек – агресивен е”, помоли ни човек, близък до пострадалия.

Екшънът е станал в събота през нощта, след участието на силиконовата фокдива Гергана. Вътре Рочата бил с бандата на не по-малко известния Димитър Геренски, който се прочу това лято с мачетето, с което посече плевенския бизнесмен Куката в Слънчев бряг.

Скандалът между пияните и вероятно дрогирани мъже с друга компания стига дотам, че неясно кой замахва и жестоко удря Рочата в главата. Той се срутва върху циментовия под и остава в цайтнот за около 5 минути, докато аверите му го свестят. След което се наема и вади огромен ханджар, тръгвайки между клиентите с викове „Ще те заколя!”. В мелето е пострадал клиентът Георги Георгиев, на 40 г.

Тъй като не било ясно кой в тарапаната е нанесъл удара по главата на Рочата , всички служители от охраната се втурнали да го озаптяват. Настанала суматоха. Тогава той забил на две места ножа в един от охранителите – в рамото и в шията, близо до сънната артерия. Чудо е, че е жив. Нараненият гард е пратен в болница, но Рочата и страшната му компания успяла да се измъкне безнаказано. Името на пострадалия гард е Радостин Б., на 30 години, от Раднево.

„Не мога нищо да коментирам”, каза пред Флагман.бг жена, която вдига официалния телефон, обявен като номер на управителя.

„Аз съм една от управителките, но тогава не бях, обадете се по-късно”, заяви жената.

За Рочата се знае, че миналото лято преби жестоко и ръга с нож малката Рижа. Рижата в момента е задържан за принадлежност към група, която е насилвала длъжници. Дознанието срещу Рочата обаче не е за гаврата с Рижата./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Издирват опасния престъпник Рочата след клане в бургаска дискотека | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди