изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:16 EEST
Българска фирма рекламира кренвирши за педофили    
НовиниБългарска фирма рекламира кренвирши собствено производство с голо... бебе. Рекламният билборд краси супермаркета в Ново село, Пловдивско.

"Що за безумие? Без думи съм просто, както е казал Виктор - ... педофилес... нямам думи просто!!!", "Салами в пясъка и голо дете, което ми подава пастърма?!

Що за олигофренска реклама?", "И това е реклама на магазин!!! А родителите, дето са позволили да им снимат детето така...са безУмни...меко казано!!!"

"Детето трябваше да е с няколко години по-голямо и да е момиченце", са част от най-меките мнения на интернет потребителите по повод билборда.



Супермаркетът също е собственост на въпросната българска фирма. Месопреработвателното предприятие е създадено през 2001 г. "Фирмата осигурява работа и квалифицира повече от 100 специалиста в производствените си линии. За производството на месните продукти се използват най–модерни машини, съоръжения и технологии на водещи в бранша компании. За нас е от особена важност да работим с прясно месо, добито от специална селекция български животни. За по-малко от 10 години разработихме и поддържаме над 180 отделни продуктови позиции задоволяващи и най-изисканият вкус. Можем да обслужим качествено и навреме всякакви идивидуални поръчки и изисквания", пише в интернет страницата на колбасарите. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Българска фирма рекламира кренвирши за педофили | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди