изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:59 EET
"Галерия" извади на показ есемеси Кулезич - Бойко Борисов    
Новини "Галерия" публикува есемеси на журналистката Люба Кулезич до Бойко Борисов, Цветанов и прокурор Светлозар Костов

Според изданието водещата от Нова телевизия е получавала секретна информация за планирани действия на прокуратурата, за смени по високите етажи в МВР, преди те да са се състояли, както и че разполага с доказателства, включително и аудиозаписи, за недопустима връзка на журналистката с хора от службите, висши магистрати и политици от партията на Бойко Борисов. Комуникацията се случва по необичаен начин – минава през интернет, за да се попречи на проследяването. Използваният номер е на чуждестранен оператор.

Ето част от SMS кореспонденцията на Кулчезич:

Кулезич към Борисов

27 февруари 2013 г.

Бойко, шапка ти (ви) свалям за края на АЕЦ “Белене”. Удържахте! Дано да си добре. Знаеш ли как се ядосах вчера, че съм те тревожила, а ти си бил вече в болница…много ми се иска да успееш, но да си здрав.

20 февруари 2013 г.

Интересно ми е, скъпи Бойко, дали забелязваш как твои довереници – твоите предпочитани довереници – от вида “Ники Бареков” или “Мадам В.” преобръщат палачинката на скорост? Гледката не е ли уникална и незабравима? Знаеш ли защо те подкрепям аз, която те прие трудно? Уверявам те, не за келепир. А защото всичко и всеки друг в момента е гибел и катастрофа. Но ти разви ли инстинкт за истински съюзници? Те не винаги ласкаят егото ти. Но в трудни моменти не са помияри. Ех, Бойко, най-опасното нещо за управника са помиярите. Ще имаш още шанс да го видиш. Но ще го разбереш ли?

Кулезич към Цветанов, 16 януари 2013 г.

Здравей!!! Помагай, моля те. Искам Флоров да дойде в предаването ми в неделя. Искам да го покажем в най-свястната му светлина и да го защитим от атаките срещу него. Ти направи страхотен рейтинг при мен.

Борисов към Кулезич, след нападението над нея

14 юни 2013 г.

Мисля те.

15 юни 2013 г.

Съжалявам. Това са първични животни. Обичам те.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Галерия" извади на показ есемеси Кулезич - Бойко Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди