изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:54 EEST
Обесилият се футболист с шокиращ надпис: Недей да ме убиваш! Нямам спирачки (Снимки)    
Общество20-годишният бивш футболист на Марек 2007 Радослав Божков от дупнишкото село Крайници се обеси във фургон в землището на селото вчера. По случая работят полиция и прокуратура, като едно нещо взриви всички. Момчето има татуировка на десния край на гърба, която бе открита от БЛИЦ в личния му профил във "Фейсбук", който все още е активен. Надписът гласи: "Недей да ме убиваш! Нямам спирачки".



Какво означава посланието, изписано на гърба на починалото момче, тепърва ще се изяснява. Но именно по тази следа работят служителите. Не е тайна, че Радослав е имал приятелка, с която са се разделили преди известно време. Според някои двамата са обявили край на връзката си без скандали, но според други е точно обратното. Именно краят на любовния роман е накарал Радослав да сложи край на живота си.

БЛИЦ се натъкна и на още няколко любопитни информации от личния профил на Радослав във "Фейсбук". Един от тях е свързан с произведения на Петър Дънов. "Дето Любовта присъства, там всички неща се осмислят и човек става силен, придобива истинско знание, истинска светлина", пише на профила му и отдолу стои "Учителят Петър Дънов". Всичко това е илюстрирано с червено сърце.



Последното нещо, което е написал в личния си профил, е от 11 януари. Тогава вече покойното момче се е похвалило, че е получил подарък - телефон, на гърба, на който грее емблемата на любимия му Милан. Повечето снимки са свързани именно с италианския гранд, който явно е бил на сърцето му. Дори на една от снимките позира с фланелка с №7 на гърба и името Р. Божков.  http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Обесилият се футболист с шокиращ надпис: Недей да ме убиваш! Нямам спирачки (Снимки) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди