изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:24 EET
Мъж се самоуби, докато баща му отсъствал от дома    
Новини

Мъж се самоуби, докато баща му отсъствал от дома



Поморие е в шок, след като 32-годишният Николай Димитров се закла в дома си на ул. "Трапезица" в морския град. Тялото му е намерено от неговия 60-годишен баща, след като отсъствал два дни от къщата си, пише Флагман.

Възрастният мъж се прибрал и заварил заключен втория етаж, където живеел синът му. Вратата била залостена със секретен ключ от вътрешната страна, разказаха местни жители. Бащата Димо звънял няколко пъти на звънеца на вратата, както и на телефоните - мобилния и домашния на Николай, но никой не отговарял. Влязъл със стълба през прозореца и се натъкнал на страшната гледка - Николай бил паднал по очи на пода. На врата му имало огромна кървяща рана, а до трупа му - нож. Възрастният човек извикал полиция.

„В Поморие има всевъзможни коментари. Николай не е човек, който да е показвал, че е психически нестабилен. Напротив, беше съвсем нормален млад човек. Потресени сме. Първоначално мнозина смятаха, че се касае за убийство, но впоследствие стана ясно, че сам е посегнал на живота си", казаха жители на морския град.

Местните хора обсъждат всевъзможни версии за причината младият мъж да грабне ножа - от любовна драма до финансови проблеми.

От жилището му няма липсващи предмети, нито пък са забелязани следи от нахлуване на външен човек, което води до извода, че категорично се касае за самоубийство според съседи.  http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Мъж се самоуби, докато баща му отсъствал от дома | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди