изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:19 EET
Как всяка зодия реагира при скандал?    
Хороскоп Мълчаливо негодувание или опустошително торнадо? Как всяка зодия изразява гнева си и кои са най-агресивни? Хубаво е да се знае, за да си наясно какво изпитва човекът срещу теб. И как трябва да реагираш. Ето как се държат отделните зодии при скандал, независимо дали са дами или господа.


Овен

Когато има някаква кавга той иска моментално обяснение и още по-моментално разрешаване на проблема. Ще ви прехвърли цялата вина дори да не е само ваша. След като се поуспокои може и „щедро“ да заяви, че все пак и той е допуснал грешка (но пък не е голяма работа, нали!).

Телец

Той се надява, че всичко ще се разреши от само себе си. Ако започнете да изразявате негодувание, само ще го предизвикате да избухне. Най-добре да говорите за проблема поне след 2-3 дни.

  Близнаци

При кавга, Близнакът трябва да "избяга". Дали ще излезе от стаята или ще направи нещо странно, той има нужда да превключи. Ако все пак го притискате да се вихри в спора, трябва да сте готови да си понесете последствията. Така бързо ще ви сложи на мястото или ще извърти нещата, че ще ви се иска да си бяхте мълчали.

  Рак

Той няма нужда от думи, за да разбере, че нещо не е наред. Усеща го с цялата си същност. Ракът има нужда да разрешава спорове по милия начин – с диалог и възпитан тон. Ако не, бъдете сигурни, че ще ви вмени чувство за вина. Изяждащо чувство на вина!

  Лъв

Обиденият лъв веднага сменя тона – започва да се държи прекалено официално и хладно. За да изгладите противоречията с него, трябва да му говорите спокойно, тихо и в никакъв случай да не използвате обиди, защото ще го загубите завинаги.

  Дева

Тя е страшно чувствителна и към най-дребната забележка. Може да я приеме като крайно унижение и ще ви засипе с милиони критики в секунда. Ако имате разногласия съществува само един начин да ги решите без да се вдига врява до небето. Първо убедете Девата, че имате най-добри намерения към нея и оценявате всичките й качества, а след това споделете какво не ви е харесало в действията й.

Везни

Везните не обичат свади! Ако се е стигнало до тях, дори в яда си те ще се опитат да водят диалог. Да проявят разбиране, да се стигне до компромис, но очакват същото и от вас. Ако не го направите, Везната жестоко ще ви се обиди и ще чуете доста крайни думи. За да поправите нещата, направете мил жест. Дребен, но мил.

  Скорпион

Скорпионите може би най-добре се чувстват по време на конфликта. Това е тяхната сцена за изява. Доста често и сами провокират скандала, за да има емоция. Но абсолютно винаги знаят какво правят. По време на караницата се пригответе за пожар. По най-умелия манипулативен начин ще бъдете изкарани виновно нищожество. За да не изпадате често в такива ситуации, се препоръчва с вашия Скорпион да спортувате нещо по-екстремно, за да може да изкарва агресията си.

  Стрелец

Негодуванието на Стрелеца винаги е изразено тежко, дори жестоко. Но и много бързо отминава. За него не е важно какво е станало, а какво ще става занапред. Затова или ще се прави все едно нищо не се е случвало, или ще отдели няколко минути „служебно“ да оправите ситуацията. Но внимавайте, ако прекалено задълбаете проблема, може пак да избухне.

  Козирог

Той е по-скоро наблюдател, отколкото участник в конфликта. Докато не му кипне. Тогава ще излее цялата си ярост. Едва ли ще ви обижда грубо, но може да счупи нещо или демонстративно да излезе от стаята, блъскайки вратата. Рядко крещи, но когато се случи, гласът му далече се чува.

  Водолей

Те са най-скритите лимонки в ситуация на конфликт. Можете да им крещите, да ги обиждате, а те ще си траят и ще се вглъбят в себе си. И точно, когато сте се приели за победители, ще ви смажат с думи. И то такива, каквито най-малко сте очаквали. Кавгата с Водолей винаги води до шок! Запомнете това.

  Риби

Рибите са чувствителни и докачливи. Не обичат да се карат, защото винаги изживяват тежко подобни моменти. Обикновено реакциите им са смесица от яд и разочарование защо ги подлагате на подобно нещо. Дори, когато самите те са инициирали кавгата. Но после бързо им минава, малък жест или мила дума ще ги накара да ви простят всичко.

http://www.beu.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

Как всяка зодия реагира при скандал? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди