изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:33 EEST
Бареков към Кулезич: Пеевски ми поиска услуга - да те назнача на работа!    
Новини Водещата отрече, ще търси депутата за свидетелски показания по случая

Николай Бареков хвърли бомба в студиото на "На светло". Той първо обясни, че се познава с Делян Пеевски от времената му в младежкото НДСВ, след това изчака водещата да обясни, че няма близки контакти с депутата от ДПС и накрая извади скрита от широката общественост фактология.
"С Пеевски сме толкова близки, че поиска услуга от мен, когато бях шеф в TV7. Да те назнача на работа. Той ми се обади, честити ми поста и ми каза следното: "Мартин Радославов работи с Кулезич и е добре да я вземете в TV7". По това време той беше много близък с г-н Борисов и не знам това негово желание ли е било или на Борисов?", заяви Бареков.

Твърдението му бе отречено от Кулезич по всички възможни начини. Двамата си обмениха намеци за услужливостта на своята памет, но доказването на истината чрез свидетелства на другите споменати лица остана за друг път.
Сблъсъкът между Люба Кулезич и Николай Бареков извади наяве любопитен факт. Водещата, която е сред основните критици на банкера Цветан Василев, е провела няколко срещи с него. За осъществяване на желанието й посредничил Бареков.Кулезич опита да излезе от ситуацията, обяснявайки, че в този период Василев е бил финансов консултант на TV7 и тя спазвала всички кодекси, в които пише, че журналистът трябва да знае кой стои зад медията, където работи. Бареков обаче я репликира, като свидетелства, че след като се запознала с банкера, Кулезич искала още и още срещи. От своя страна тя категорично отрече, а попитана какво е мнението й за Цветан Василев, отговори: "Много високо! За неговия интелект, за начина, по който разговаря."

Кулезич обаче обвини Бареков, че няма право на близки контакти с Цветан Василев, след като вече е в политиката, защото нейните разговори били проведени в качеството й на журналист. Лидерът на "България без цензура" отвърна с няколко примера, които нееднозначно показаха, че отношенията на Кулезич с политици като Бойко Борисов преминават границите на професионализма. Засеганата бе и темата с есемесите. Заради нея в студиото захвърча двупосочно обвинението "Ти си за психиатър", а аргументите останаха базирани на принципа "дума срещу дума".

Пеевски пред БЛИЦ: Предложих Кулезич на Николай Бареков, сега вече съжалявам

Депутатът от ДПС Делян Пеевски потвърди пред БЛИЦ, че преди време е помолил Николай Бареков да вземе Люба Кулезич на работа в TV7. Той изрази съжаление, че е помогнал на тв водещата, защото след това тя се е превърнала в личен пиар на Бойко Борисов и Цветан Цветанов."Потвърждавам изнесеното в "На светло". Истина е, че помолих Бареков да вземе Люба Кулезич на работа в TV7. Не знам защо тя така нагло излъга днес, че не знае този факт. Сега вече съжалявам, като виждам как такава журналистка се е превърнала в лична обслужваща пиарка на Бойко Борисов и Цветан Цветанов", каза пред БЛИЦ Пеевски. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бареков към Кулезич: Пеевски ми поиска услуга - да те назнача на работа! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди