изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:27 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-          На 25 януари, около 18:05 часа е получено съобщение за възникнало
ПТП по ул. „Христо Ботев” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Шкода” с добричка регистрация, движейки от кв. „Балик” посока бул. „Русия” на сигнализирана и осветена пешеходна пътека удря пресичащата пешеходка Д.Р. (65 г.) от град Добрич. Пострадалата жена е отведена и настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на дясно коляно, без опасност за живота. Водача на МПС е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

 

-          На 26 януари, около 06:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект на територията на град Тервел. Установено е, че чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на неустановено количество цигари и сума пари. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

 Контролните органи са съставили 5 акта за констатираните от тях нарушения.

 На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани три пожара без материални щети. Спасителните екипи на ОУ ПБЗН Добрич са оказали 7 технически помощи за отводняване на частни имоти и премахване на паднали дървета на пътните настилки. Оказана е техническа  помощ във връзка с постъпили  3 сигнала за закъсали МПС  в град Тервел, с. Одърци, общ. Добричка и по пътя от град Добрич посока село Кардам.

 27.01.2014 г.                                                               ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди