изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:47 EEST
НАШИ БИЗНЕСМЕНИ ЩЕ УЧАСТВАТ В БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ЗА РАСТЕЖ    
НовиниПредложение за участие в бизнес мисия за растеж и брокерски срещи b2b в град Валония в Белгия отправя към бизнеса в областта  центърът на мрежата ENTERPRISE EUROPE NETWORK в Добрич. Срещите ще се проведат на 18 и 19 февруари. Мисията за растеж е организирана и ще бъде водена от заместник-председателя на Европейската комисия Антонио Таяни.

Валония е стратегически разположена между германските, романските и англосаксонските региони. Тя има изключителни инфраструктури по отношение на транспортни връзки, включително и европейските пътни и железопътни мрежи. Париж, Кьолн, Франкфурт и Амстердам са на разстояние по-малко от 300 км. В допълнение, няколко водни пътища свързват Валония с основните пристанища в района, като например Антверпен, Зеебрюге, Амстердам и Дюнкерк. Районът също има и две международни летища (Лиеж и Шарлероа), посочват от EEN.
Мисията за растеж е насочена към следните сектори на индустрията - транспорт и логистика, пространство и космонавтика, механични инженерни индустрии, биотехнологични и фармацевтични науки, културни и творчески индустрии.
Мисията има за цел да свърже МСП от региона на Валония с други европейски фирми, работещи в същите или допълващи сектори чрез участие в B2B брокерски събития.
Тя ще се проведе в град Ла Лувиер, Белгия. В допълнение към брокерската среща B2B, която ще се проведе на 18 февруари, на 19 февруари ще бъдат организирани и тематични посещения на място с цел да се опознаят дейностите извършвани във Валония. Крайният срок, в който предприемачите от областта могат да се регистрират за участие, е 4 февруари. НДТ


 


Сходни връзки

НАШИ БИЗНЕСМЕНИ ЩЕ УЧАСТВАТ В БРОКЕРСКИ СРЕЩИ ЗА РАСТЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди