изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:39 EEST
Йотова: На 1 февруари страницата АБВ ще бъде затворена    
Политика „Последните стъпки на ИБ на БСП бяха опит да продадем ръка на АБВ. Очевидно тази ръка беше възприета като ултиматум. На заседанието на 1 февруари се надявам, че страницата АБВ ще бъде затворена. Ние няма да гледаме на алтернативната листа на АБВ като конкурентна. Тези хора работят срещу интересите на партията. Има виждане в обществото, че БСП ще се яви с две листи. Нищо подобно. БСП ще се яви с единна и консолидирана листа. Листата на АБВ си е на друга партия", категорична беше Илияна Йотова на пресконференция в централата на БСП.

"Действията на хората от АБВ започнаха преди 2 години. В момента става дума за финал на една постъпка, която е насочена срещу БСП. Никоя партия не би допуснала подобни действия. Георги Първанов, Румен Петков и Ивайло Калфин са поканени на пленума. Добре дошли са. Ще ги изслушаме", допълни народният представител от БСП Димитър Дъбов. "От тях ще искаме да чуем какво ни разделя и какво мислят те за бъдещото на партията. Това заседание в събота ще бъде най-важното преди евроизборите. Очевидно е, че АБВ е друга партия", каза още Йотова.

До понеделник БСП очаква АБВ да преосмислят своите действия и да прекратят реализацията на проекта. До сега няма реакция - те са се поставили извън устава на БСП извън членството на БСП и е факт, че те са прекратили членството си в БСП, добави Дъбов.

Изпълнителното бюро на БСП разгледа номинациите на депутатите за Европейския парламент. „261 заседания са проведени, остават 37 конференции по тази тема. Имаме 171 номинации за депутати в Европаралмента на тези конфренренции", допълни Дъбов. По думите му не всички членове на БСП са съгласни да се обсъждат за кандидати за депутати в Европарламента и са подали декларации за това. От 171, около 50 са дали съгласие да са обсъждани като кандидати за европарламента. 221 номинации има Сергей Станишев, 208 има Илияна Йотова, 8 - Янаки Стоилов, Евгени Кирилов - 58, Кристиян Вигенин 37 номинации, а Ивайло Калфин има 13 до момента, в който е подал декларация, че не желае да бъде обсъждан, посочи Дъбов.

По думите му, има приети 168 декларации на членовете на БСП, които не одобряват действията на АБВ. На всички проведени до сега конференции около 20 000 социалисти са присъствали. В декларациите си те посочват действията на членовете на АБВ като предателство, и че заради АБВ може да намалее на гласовете за БСП по време на изборите и че АБВ е пряк конкурент на предстоящите евроизбори на БСП.

http://www.24chasa.bg/

АБВ УЧРЕДЯВА СТРУКТУРА В ДОБРИЧ

Първанов замрази своя проект АБВ

Първанов: Когато Бойко Борисов играе в моя отбор печели

Първанов: АБВ е шанс на партиите за ново начало

Първанов: Правя партия. Борисов: Нямаме президент

Новият проект на Първанов щял да се казва АБВ

 


Сходни връзки

Йотова: На 1 февруари страницата АБВ ще бъде затворена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди