изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:40 EEST
Светослава Рудолф: Ще съдя Тадаръков, че ме нарече подпалвачка и к…ва!    
Интервюта - Мислех, че съм се омъжила за мъж на ниво, а то - долнопробна работа!

Миналия петък вечерта избухна голям пожар в изоставените постройки на бившата фабрика "Българска коприна" в столичния квартал "Княжево”. Светослава Рудолф, която е в процес на развод с Димитър Тадаръков, който е спряган за собственик на имота, хвърли бомбата, че „полицията трябва да провери дали "някой" ще спечели пари от пожара, дали има застраховка” и т. н. и че „Тадаръков е майстор на машинациите със собственост". Все още настоящият й съпруг отговори на предизвикателството с ответен словесен залп: "Предполагам, че пожарът във фабрика "Българска коприна" е дело на Светослава! Смятам, че тя може да иска да ми отмъсти, защото в случая се касае за умишлен палеж. Сигурно си отмъщава заради развода ми с нея. Бракоразводното дело е насрочено за началото на февруари и ако го спечеля и на втора инстанция, тя ще трябва да напусне семейното жилище, в което живее през последните 2 години без да плаща нищо". И добави „джентълменски” още: "Моля ви не ме занимавайте с тази к...ва. Тя е най-голямата к...ва между журналистите, но не съм убеден дали е най-добрата журналистка между к...вите. След като делото приключи на втора инстанция ще ви кажа доста интересни моменти от к...венското й минало и ще докажа думите си със снимки и свидетелски показания!".

Светослава Рудолф отвърна на удара от страниците на „ШОУ”:

ОЩЕ ГОРЕЩИ ИНТЕРВЮТА - ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА В. "ШОУ"!

- Светослава, как реагира на обвинението от страна на Тадаръков, че ти си запалила имотите на „Българска коприна”, за да му отмъстиш заради развода ти с него?
- Аз се смях - до такава степен това е трагикомично като изявление! Как да си отмъстя, като Тадаръков твърди, че тези имоти вече не са негова собственост?! /смях/ Няма логика да подпалвам нещо, което не е негово! Цялата история е изключително смешна и показва, че той е изпаднал в някаква истерия и си е изпуснал нервите! А аз не мога да имам никакъв мотив в случая, да не говорим, че не знам как става това, как се прави това! Не знам как се подпалва! Да не говорим, че в живата си не съм убила една муха! Не съм такъв човек! /смях/ Когато коментирах пред агенция БЛИЦ в петък, аз имах предвид, че реално подпалването може да е станало с умисъл, а тя е - да се разчисти теренът от излишните постройки. Защото, ако те решат да се махнат постройките, да ги събарят,– той ще трябва да даде изключително много пари за събарянето! А така при един... пожар... Това често се прави! Това е страшно незаконно и опасно за хората в околността!

Това е престъпление

според мен, защото този пожар може да се разрасне! Според мен икономическа полиция ще трябва да провери с каква цел е направен този пожар!

Колкото до другите квалификации, които е употребил по мой адрес /”к...ва” – б. а./, смятам, че е просто проява на изключително ниско ниво на един „професор”, който беше обвинен от колегите си, че преписвал от студентски разработки, за да си напише професурата! И който се хвали, че не е прочел една книга в живота си! Ясно показва своето равнище! Да не говорим, че най-малкото не е джентълменско да кажеш такива обидни думи срещу която и да е жена, камо ли срещу майката на децата си!

- Справка в системата ДАКСИ посочи, че към момента управител на "Българска коприна" е Марта Георгиева. От търговския регистър се вижда, че преди години Димитър Тадаръков е влязъл в борда на директорите заедно с нея и с Пенка Георгиева. Самата Марта Георгиева участва в почти всичките му фирми... Ти нарече тези жени „подставени лица” в предишния ни разговор....
- Тези жени открай време са с него във всичките му фирми, още от началото на 90-те години, изпълняват негови поръчки, аз ги познавам лично! Знам кои са те! Фигурират в собствеността на доста фирми. Е, щом него го няма в собствеността реално „на книга”, какви са тези лица, как се наричат тези лица?!...

Тадаръков излезе от всичките си фирми, от всичките си заводи! И тези жени и още двама фигурират в собствеността! Как се наричат такива лица?!...

Преди 2 години

Тадаръков ме накара да прехвърля в качеството си на негова съпруга няколко милиона

от имота "Българска коприна" на „БЛ - Финансова компания”, в която уж той не е собственик! Той още тогава извади себе си и мене от собствеността на „Българска коприна” и всичко се прехвърли на тази нова фирма! Тогава ми каза, че имотите трябва да се прехвърлят, защото той има кредити, които не може да изплаща, и за да не го хванат банките със собственост.

- Очакваш бракоразводното си дело на втора инстанция в началото на февруари. Смяташ ли, че поредната ви „семейна война” ще се отрази на изхода му?
- Нямам представа какво ще стане на делото, но явно, че войната си продължава!

- Тадаръков казва, че ако той спечели, ти ще трябва да излезеш от семейното жилище, за което в последните две години не плащаш нищо...
- Какво значи да не плащам нищо?! Плащам си тока! Тадаръков през цялото време очаква аз да му плащам на него за удоволствието, че съм живяла с него! Това е много смешно! Милионер!...

- Какво развитие очакваш на бракоразводното дело?
- Ще се боря да си спечеля делото! Нека и той се бори! Той знаем вече как се бори – със средствата на парите! Аз не мога по този начин... А и не искам. Ще си се боря с адвокатите, с аргументацията, която имам. Аз му предложих да се споразумеем два пъти, но той отказа много високомерно, в негов стил. Аз предложих и двамата да имаме възможност да си се грижим равно за децата, което смятам, че е най-разумното и най-необходимото в момента за момичета, които са тийнейджърки, но той не го прие... Това е най-човешко към децата, не се водя от моя личен егоизъм и честолюбие!

- Тадаръков твърди, че има доказателства за твоите изневери по време на брака, но ще ги покаже, след като приключи бракоразводното дело. Какво очакваш?
- В първите си интервюта, когато тръгна да се развежда, той каза, че ще доведе свидетели в съда за моите изневери, че ще покаже доказателства... Той не ги показа в съда! В съда не само че нямаше свидетели, но този въпрос по никакъв начин не беше повдигнат! Сякаш цялата тема за моите изневери въобще не е съществувала! По начина, по който Тадаръков плаща наляво и надясно, включително и в съда, не бих се изненадала да плати на някой „кошаревски свидетел” нещо да каже пред медиите, но защо не доведе такъв свидетел в съда?... Защо ще ги покаже след съда, каква е логиката?! Това показва, че и тук има нещо съчинено и нагласено, в негов стил!

- Ти като съпруга на Тадаръков толкова години, знаеш всички негови тайни. Какво би те докарало до състояние да ги разкажеш пред медиите, да го злепоставиш?
- Всичките не, но много неща знам...

Доста неща знам!

Но ще ги разкажа, ако има смисъл. Зависи Тадаръков как ще продължи да действа. Аз не искам повече да се занимавам и да се калям с този човек! Достатъчни са ми били тези години! Нямам желание да го правя - ще окалям себе си, губя си житейското време в гадости, а пък искам да си гледам кариерата, да се посветя на нещата, които обичам, които ми харесват... Сега, примерно, премиерата на филмите ми ще бъде по ТВ7 в неделя от 13.30 ч. при Иван и Андрей, които са ми продуценти, отделно самите филми ще си вървят по NEWS7, както досега. Преди няколко дни ми казаха, че „Мистерии и факти ...” е едно от най-рейтинговите предавания в ТВ7 и NEWS7! Не искам да губя време с гадости!

- Ще съдиш ли Димитър Тадаръков?
- Обмислям да заведа дело срещу него за клевета и за опозоряване на моето име! За това, че Тадаръков ме обвинява, че съм му подпалила фабриката и ме нарича по този начин в медиите! Ще видя какво ще направя точно! Но няколко адвокати ми се обадиха днес /понеделник – б. а./ да си предложат услугите. Те ми казаха, че това ще бъде най-лесно спечеленото дело за клевета! Защото аз мога много неща да съм казала за него, но никога не съм го нарекла такъв и онакъв, никога не съм използвала грозни думи, обидни квалификации! Винаги съм казвала само факти! А той нито един факт не е показал – само грозни квалификации! Постъпва като един мъж на много ниско ниво, на махленско ниво! Аз смятах, че съм се омъжила за мъж на ниво, джентълмен, а то се оказа съвсем долнопробна работа!

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА
http://www.blitz.bg

Проф. Димитър Тадаръков ексклузивно пред БЛИЦ и "ШОУ": Жена ми е имала паралелна връзка с двама!

 


Сходни връзки

Светослава Рудолф: Ще съдя Тадаръков, че ме нарече подпалвачка и к…ва! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди