изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:07 EEST
Агентът на Димитър Бербатов е вече в Лондон, трансферът става все по-вероятен    
Спорт

Агентът на Димитър Бербатов - Емил Данчев вече е в Лондон и работи по въпроса за евентуален трансфер на 33-годишния българин, съобщи БГНЕС. Както е известно, сериозен интерес към Бербо има от страна на бившия му тим - „Тотнъм". "Шпорите" вече са дали предложението си, а освен това са договорили личните условия на футболиста. Бербатов е наясно каква заплата ще получава, ако се завърне на "Уайт Харт Лейн".



„Тотнъм" не е единственият отбор, който иска да си осигури услугите на Бербатов в последните часове на трансферния прозорец. „Бешикташ" също са отправили своето предложение към българина. Не е изключено във всеки един момент да се появи официална оферта от друг клуб.

Агентът на Бербатов е заявил пред медиите на Острова, че клиентът му ще продължи кариерата си в тим по негово желание. Това означава, че Бербатов почти сигурно няма да остане във „Фулъм".

Днес се появиха информации, че френският гранд „Монако" също има реален интерес към Бербатов, който може да бъде взет като заместник на контузения Радамел Фалкао. Според някои букмейкъри на Острова монегаските са на второ място сред фаворитите за подписа на българина, след „Тотнъм".

Третият клуб, свързван с Бербатов, отново е „Арсенал". Арсен Венгер може да отправи късна оферта за него, в случай че не успее да привлече исканите от него атакуващи футболисти.

Днес мениджърът заяви, че има 80% шанс да привлече футболист до края на трансферирания прозорец. Преди време той обясни, че засега не планира привличането на Бербатов. Днес обаче разкри, че контузията на Аарън Рамзи налага взимането на негов заместник.  www.trud.b

 


Сходни връзки

Агентът на Димитър Бербатов е вече в Лондон, трансферът става все по-вероятен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди