изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:34 EEST
Променят разписанието на 19 влака от днес    
ИкономикаРазписанието на 19 влака се променя от днес. Това съобщи пресцентърът на „Холдинг БДЖ”. С нов график ще са 12 бързи композиции, които ще спират на допълнителни гари и спирки, а 3 пътнически ще пътуват по удължени маршрути. Други 4 крайградски пътнически влака ще пътуват с корекции в своите разписания.

Промените ще бъдат въведени с цел подобряване на транспортното обслужване на пътниците от различни населени места на страната.Промяна има в линията София – Варна и Видин – София и обратно, като влаковете вече ще спират на гара Зверино. Композицията от столицата към Лом ще има спирка на Бов.

LIGHT VISION - LED осветление, LED мебели - 0884 778 054

По направлението Варна – Русе престой ще се прави на гара Просторно, а от Варна за Стара Загора тя ще е на спирка Добрина. Влаковете Враца – Плевен и Плевен – Мездра ще пътуват до Горна Оряховица. Композициите, които пътуват от Кюстендил за Гюешево, в сряда ще тръгват с 40 мин. по-късно или в 14,05. Сутрешният влак между София и Перник ще пристига в миньорския град с 12 мин. По-рано, или в 8,18.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Променят разписанието на 19 влака от днес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди