изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:13 EET
Почина испанецът от кървавото меле край Долна Махала    
НовиниКъсно снощи от тежките си травми в Университетска болница в Пловдив е починал испанецът, който се потроши миналия ден в адско меле на пътя край пловдивското село Долна Махала. 29-годишният мъж, който от години живее в Карлово, е пътувал за Пловдив по работа.

Както БЛИЦ съобщи, колата се е движила, въпреки снега и леда, с превишена скорост. Испанецът тръгнал да изпреварва друга кола, ударил се странично в нея, навлязъл в отсрещното платно и се натресъл на идващ бус, като се ударил челно. Пожарникари са рязали автомобила, за да извадят шофьора. Той бе откаран в болница с много травми на главата и тялото. Три дни остана в кома, лекарите не успяха да направят операции заради тежкото му състояние.

Младият мъж е имал фирма в Карлово заедно с местни бизнесмени. Стопанисвали са фирмата „Трите язовира”. Бил весел и жизнерадостен човек, приятелите му са потресени от нелепата му смърт.

Кристина ИВАНОВА, http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Почина испанецът от кървавото меле край Долна Махала | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди