изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:36 EEST
Страстната Ралица се прибра у дома    
Новини 13-годишната Ралица, която за пореден път беше обявена за национално издирване, вече е вкъщи, научи БЛИЦ. Девойката не спира да бяга от дома си, всеки път родителите й успяват да я намерят и върнат обратно.

Ралица Кръстева доскоро е отличничка с много добро поведение и всички я сочат за пример. Момичето печели една след друга олимпиади по математика и български език, знае перфектно английски. От няколко месеца обаче поведението на момичето коренно се променя, разказаха пред БЛИЦ нейни близки. Ралица станала нервна, започнала да отговаря на родителите си, не спазвала вечерния си час.

Когато избягала за първи път, разказала, че е била при роднини. Всъщност отишла при момче, в което е влюбена и двамата прекарали времето заедно. Той е в младежкия отбор на футболен клуб “Левски”, разкриха още приятели на Ралица.

От стената на Ралица във Фейсбук също си личи, че преминава през любовна драма. Веднага след поредното си завръщане у дома тя е написала:

“В списъка на бившите добре дошла! Казах ти: "Не бързай" като ми се смя !! Сега, смея се аз! В списъка на бившите му си след мен! Как е любовта, удобно ли ти е на място две?”

Това е четвъртият път, в който Ралица бяга. С нея вече е разговарял и психолог от детска педагогическа стая.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Страстната Ралица се прибра у дома | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди