изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:43 EEST
КОМАСАЦИЯТА ЗАПОЧВА НАЙ-КЪСНО ДОГОДИНА; ПОЛИЦИЯТА ЗАСЕЧЕ 11 ПИЯНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ В ЗАВЕДЕНИЯ    
НовиниДо края на 2005 година България трябва да приеме Закон за комасацията. Не е изключено той да стане факт и тази година. Това каза на пресконференция вчера в Добрич зам.-министъра на земеделието и горите Нихат Кабил.

В нея участваха още областният управител Иван Иванов, кметът Детелина Николова и изпълнителният директор на "Добрички панаир" Екатерина Димова. Кабил посочи, че в държава с над 7 млн. население, каквато е България, има два и половина милиона собственици на земеделска земя.

************

28 непълнолетни добричлии са засечени от полицията в заведения в града след 21 часа. Единадесет от тях са употребили алкохол. Тийнейджърите са "хванати в крачка" при полицейска операция, проведена на 30 и 31 януари от 21 часа до 3 часа сутринта. По време на операцията през двата дни са проверени общо 16 обекта. За пребиваване на непълнолетни лица са съставени 3 акта. Две длъжностни лица са глобени за сервиране на алкохол на деца.

НДТ - 4 февруари 2004 г.

 


Сходни връзки

КОМАСАЦИЯТА ЗАПОЧВА НАЙ-КЪСНО ДОГОДИНА; ПОЛИЦИЯТА ЗАСЕЧЕ 11 ПИЯНИ ТИЙНЕЙДЖЪРИ В ЗАВЕДЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди