изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:03 EEST
НОВИЯТ ДИРЕКТОР ТОДОР ГЕОРГИЕВ Е ПРЕДСТАВЕН В ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ    
ОбразованиеНовият директор на Хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий" Тодор Георгиев е бил представен пред колектива на училището миналата седмица, съобщи  началникът на РИО Дариела Вълканкина. С приемо-предавателен протокол той е встъпил в длъжност.

Припомняме, че бившият директор на СОУ "Димитър Талев" бе зам.-областен управител, след което и депутат в 41-ото Народно събрание. Той бе класиран на първо място в конкурса за директорското място както в Хуманитарна гимназия, така и в ОУ "Ст. Караджа", но неговият първи избор бе ХГ "Св. Св. Кирил и Методий".
Предстои между 5 и 7 февруари да бъде представен и да встъпи в длъжност с приемо-предавателен протокол и  новоизбраният директор на ОУ "Стефан Караджа" Анжела Панчева, макар тя да е позната на колектива, тъй като досега е била част от него.
За другите две училища в Добрич - ОУ "Н. Й. Вапцаров" и Спортно училище "Г. С. Раковски" такава процедура няма да е нужна, тъй като спечелилите конкурса Тошко Керанов и Николай Дяков досега са изпълнявали длъжността "директор" там.
За директорските места в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" в с. Белгун и за общинските детски комплекси в Шабла и Тервел, където директор не бе избран, досегашните временно изпълняващи длъжността ще продължат да го правят до провеждане на нов конкурс , каза още Дариела Вълканкина. НДТ


 


Сходни връзки

НОВИЯТ ДИРЕКТОР ТОДОР ГЕОРГИЕВ Е ПРЕДСТАВЕН В ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди