изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:41 EEST
"Фейсбук" гърми: Служителка на bTV упоена и забременена на купон?    
НовиниОт два дни "Фейсбук" гърми, че служителка на bTV е била упоена и забременена на купон. Като доказателство се прилага пост на потърпевшото момиче. "Трябват ми 600 лева за пореден аборт. Този път не съм виновна, упоиха ме на партито", пише дамата, която в онлайн визитката си е посочила, че работи в bTV Action.

Съобщението вече е изтрито от профила й в социалната мрежа, но след всяка публикация в други профили и групи се появяват свидетели, които твърдят, че са го видели на нейната стена. По-малко от минута след качването му в социалната мрежа, някой е направил скрийншот и го е публикувал в няколко "Фейсбук" групи с десетки хиляди последователи.

Докато не установи със сигурност самоличността на момичето, БЛИЦ запазва имената й в конфиденциалност. Някои от потребителите във "Фейсбук" дори предполагат, че тя е жертва на хакерска атака. "Вярвате ли наистина че това момиче (изглежда си съвсем ок на снимките и пише че работи в бтв) ще напише такива статуси......Много по-вероятно изглежда някой да й е набарал фейса и да се гаври..", коментира обаче Христо Атанасов и вкарва резонно съмнение, че съобщението е написано от момичето, а не от някой неин зложелател. 

"Истински профил е, а като гледах и назад постовете, май момичето си е зле по принцип... сега го няма поста, но преди 2 дена си беше в профила ѝ. С очите си го прочетох", е написала Илияна Кръстева под пост със скрийншота на съобщението в страницата на свой приятел. "Да, аз също. Видях го от един друг фб френд. Шота не беше блърнат. Нарочно намерих момичето и го видях статуса", потвърждава и Константин Бъчваров.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Фейсбук" гърми: Служителка на bTV упоена и забременена на купон? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди