изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:00 EEST
Община Крушари внесе проект по „Красива България”    
НовиниОбщина Крушари кандидатства пред Проект „Красива България”  на МТСП с проект „Прилагане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Народно читалище „Светлина – 1945г.“ - с.Полк. Дяково”.

Търсеното финансиране е по   Мярка М01 „Подобряване на обществената среда в населените места” , съгласно която могат да се финансират дейности по строително-монтажни работи  на сгради или самостоятелни обекти в тях за обществено обслужване в областта на администрацията, културата и изкуствата, транспорта и съобщенията, спорта и социалния туризъм, почивното дело, вероизповеданията, както и публични площи за обществено ползване като площади, паркове и градини, вкл. мемориални обекти в тях и прилежащите външни пространства на посочените по-горе сгради.
Проектното предложение включва дейности по подмяна на покривна и подова конструкция на подпокривно пространство; устройване на санитарни възли, ремонт на сцена; цялостна подмяна на съществуваща външна дървена дограма с такава от PVC, подмяна на съществуващи външни врати с алуминиеви; подмяна на ел инсталация; демонтиране и подмяна на съществуващи седящи места в залата; ремонт и подмяна на настилки, цялостно вътрешно пребоядисване. Предвидени са и дейности по изграждане на рампа за достъп на хора с увреждания; полагане на топлоизолация по външните стени и покрива.
Стойността на проектното предложение е над 300 000 лв.
 При евентуално одобрение на проекта това ще е четвъртото напълно обновено читалище от община Крушари, тъй като за останалите три големи читалища в селата Крушари, Телериг и Ефр.Бакалово в момента текат основни ремонти, финансирани от ПРСР.


 


Сходни връзки

Община Крушари внесе проект по „Красива България” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди