изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:01 EEST
БИВШ ВЪЗПИТАНИК НА ЕГ „ГЕО МИЛЕВ” СПЕЧЕЛИ ПРИЗА „МЛАД МЕНИДЖЪР”    
Новини Управляващият директор на All Channels Communication Group Николай Бойков бе избран за „Млад мениджър” за 2013 г., съобщи сайтът на езикова гимназия „Гео Милев” в Добрич, цитирайки агенция КРОСС. Наградата му бе връчена в края на януари от фондация „Еврика” на церемония в Националния политехнически музей в София.

Николай Бойков е роден през 1978 г. Завършил е ЕГ “Гео Милев”, а след това и бакалавърска степен по философия в СУ „Свети Климент Охридки”, придобива и магистърски степени по философия и връзки с обществеността. Има специфична експертиза в областите дигитален маркетинг и PR. Бойков е част от екипа на All Channels вече 10 години.
През 2009 г. оглавява All Channels | PR, а от 2011 г. досега е управляващ директор и член на Борда на директорите на All Channels Communication Group. Като част от мениджърския екип на компанията той има ключова роля за ефективното планиране и управление на развитието й. Една от причините за това Николай Бойков да бъде изключително високо ценен от екипа на All Channels е именно неговата активна ангажираност както с процеса на работа, така и с проблемите на служителите в компанията. Управляващият директор на All Channels е инициатор и на голям брой организационни промени в структурата на агенцията, довели до усъвършенстване качеството на нейните услуги спрямо различни показатели – бизнес ефективност, интегриран подход при по-кратки срокове, по-качествени продукти и по-висока печалба.
All Channels Communication Group е един от лидерите на комуникационния пазар в България вече единадесет години. All Channels Communication Group предоставя пълен цикъл от комуникационни услуги на едни от най-големите международни и български марки, както и на неправителствени и правителствени институции. Компанията е единствената българска комуникационна агенция с 13 международни награди, над 20 международни номинации и десетки национални награди и признания.
Наградата “Млад мениджър” се присъжда ежегодно от основаването на фондация „Еврика” през 1990 година. Конкурсът е за ръководители до 35 години с доказани качества за предприемчивост, комуникативност, аналитично и перспективно мислене, креативност. Сред носителите на приза през годините са: Саша Безуханова, управител на Хюлет Пакард за България; Теодор Милев, управляващ директор на „Майкрософт България”; Иван Киров, акционер и изпълнителен директор на „Киров”, Райна Миткова-Тодорова – управител на „ЕОС Матрикс”; Елена Маринова, президент на Мусала Софт. НДТ


 


Сходни връзки

БИВШ ВЪЗПИТАНИК НА ЕГ „ГЕО МИЛЕВ” СПЕЧЕЛИ ПРИЗА „МЛАД МЕНИДЖЪР” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди