изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:25 EEST
„Девствена“ с две деца източи сметката на австриец    
Новини 32-годишна измамница от Разградско с поотраснали деца успяла да се пробута за девствена на глупав австриец и в продължение на два месеца му измъквала парите с обещание за женитба, разказаха криминалисти, разследвали случая, пред „Монитор“. За времето, докато траело взаимното ухажване, девствената майка успяла да получи със записи от Австрия 11 340 евро (22 179 лева).

Родената в Силистра Байсе К. се подвизавала из селата в Исперихско, където живеела с мъж. От любовта си двамата имали и две дечица. Парите за хляб не стигали, фамилията имала много дългове и през декември 2009 Байсе измислила начин да се оттласне от дъното.
Регистрирала се в турския сайт Ask lazim (любовта е нужна), качила снимка и телефонния номер на майка си и обявила, че търси “примерни мъже с желание за брак”. Описала се като сексуално недокосната целомъдрена домакиня от Плевен, без образование.

Едва пуснала въдицата и на нея клъвнал кандидат от градчето Шпитал ан дер Драу в Южна Австрия. Той не чакал даже кореспонденции, а направо позвънил на Байсе и казал, че си търси туркиня, изповядваща исляма, за която да се ожени. “Момата” му обяснила, че е попаднал на точния човек и започнали едни телефонни разговори, едни чатове по интернет, от които австрийският кандидат-младоженец се разтопил. По някое време мъжът решил да покани Байсе в Австрия, но тя културно отклонила поканата с обяснението, че няма пари да пътува. За нашата любов парите не са проблем, бил казал почти годеникът и в съответствие с техническите нужди по пътуването започнал да изпраща пари по “Уестърн Юнион”. Първата уговорка била Байсе да пристигне в Австрия с автобус на 17 декември. Два дни по-рано австриецът изпратил 120 евро за международен паспорт и 300 за пътни разноски.

Дошъл 17-и, когато телефонът в Шпитал ан дер Драу звъннал и влюбеният чул почти разплакания глас на любимата. Байсе разказала, че не я пускат да мине границата, защото й поискали да покаже, че разполага със средства, поне 900 евро. Какво са 900 евро за любовта - мъжът ги пратил светкавично, но телефонът пак звъннал. Сега пък се оказало, че не може да напусне страната заради 5 хиляди евро данъчни задължения. Австриецът трябва да е бил доста влюбен, защото само в предобеда на 17 декември пуснал още три превода - 1800, 2700 и 2720 евро. При последната сума взел да се колебае. Почти се усъмнил, щом и след тези пари поискала 3000 евро./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

„Девствена“ с две деца източи сметката на австриец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди