изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:24 EEST
Двама души загинаха при катастрофа на пътя София - Варна (ОБЗОР)    
НовиниСофия. Двама души са загинали при катастрофа, станала на главния път София – Варна в района на Български извор. Около 15.00 часа е получен сигналът за пътно-транспортното произшествие. Ударили са се две коли, след което са се запалили. Движението в района е затруднено, има обходен маршрут.

За пътуващите посока София той е Микре – Угърчин – Дерманци – Боаза, а в посока Варна той е Боаза – Дерманци – Угърчин – Микре. Пътят е затворен, тъй като се извършват огледи на мястото.
В Пловдив линейка изгоря на пътя в близост до Старческия дом, при Коматевския възел, съобщи зам.- директорът на Пожарната в Пловдив Петър Тосков. Все още не е ясна причината за пожара, възникнал в линейката. Няма пострадали, в нея не е имало нито екип, нито пациенти, казаха от Спешна помощ. Затруднено бе движението по Коматевско шосе заради инцидента. Предницата на транспортна линейка на УМБАЛ "Св. Георги" е пламнала на светофар, най-вероятно от газова бутилка. Шофьорът е успял да слезе. Сигналът е подаден към 13.45 часа. Огледът продължава.
В София стана катастрофа между два леки автомобила в тунела на бул. „Тодор Александров”. Сигналът за катастрофата между два леки автомобила е бил подаден в 12,10 часа. Четирима души са пострадали, трима от тях леко, и една жена, която е в по-тежко състояние.http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Двама души загинаха при катастрофа на пътя София - Варна (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди