изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:34 EEST
КАЛИАКРА Е НА ФИНАЛ В "АЛБЕНА КЪП 2014"    
СпортОтборите на Раковски и Арарат (Ереван) завършиха наравно 1:1 в последния мач от предварителната група на турнира по футбол "Албена къп 2014". Срещата между Спартак (Варна) и Калиакра не се проведе, защото двата тима играят в първия кръг след зимната пауза в "Б" група.

През първата част футболистите на Раковски бяха по-активни, но не успяваха да създадат по-сериозни голови положения. В 27-ата минута Петър Атанасов проби по десния фланг и центрира, Николай Павлов стреля с глава, но топката се отби в напречната греда. При последвалата добавка Николай Павлов не сгреши и вкара за 1:0 за Раковски. В 31-ата минута вратарят на Арарат Степан Газарян изби от голлинията опасен удар на Ангел Рахов. За арменския отбор най-сериозното положение бе в 22-ата минута, когато Стамен Ангелов върна много неточно топката с глава към вратаря, но тя се отби в напречната греда.

Второто полувреме бе по-равностойно. В 49-ата минута при контраатака отдясно топката бе центрирана и Андрейс Переплоткин с удар от 7-8 метра изравни резултата. В 67-ата минута Петър Атанасов бе изведен зад защитата на Арарат, напредна и стреля, но вратарят спаси. В ответната атака Геворг Нравян пропусна от чиста позиция сам срещу вратаря.

Последните срещи от турнира са утре. Финалът между отборите на Раковски и Калиакра ще се играе от 11 часа на терен 1 в Албена. Срещата за 3-4 място между Спартак (Варна) и арменския Арарат (Ереван) е от 14.30 маса. Този двубой също ще се играе на терен 1. При равенство в някои от двубоите няма да се играят продължения, а направо ще се изпълняват дузпи за излъчването на крайния победител.

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА Е НА ФИНАЛ В "АЛБЕНА КЪП 2014" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди