изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:49 EET
ТИР премаза микробус - петима са убити /ОБНОВЕНА/    
НовиниДруги четирима пътници са със сериозни наранявания и опасност за живота



Микробус с кърджалийска регистрация е бил помлян край монтанското село Добри Дол от ТИР. Катастрофата е станала снощи, съобщава кърджалийският сайт 24rodopi.com. Петима са загинали, а четирима са тежко ранени. Пострадалите са от микробуса и са пътували към ферибот Видин. Вероятно заради хлъзгавия път 29-годишният шофьор не успял да овладее микробуса и се ударил челно в насрещно движещ се ТИР. На място са загинали четирима от пътниците и шофьорът.

Останалите четирима от пътуващите за работа в Западна Европа хора от Кърджалийско са настанени в ломската болница със сериозни наранявания. Има опасност за живота им са съобщили за 24rodopi.com от местната полиция. 

На 26 януари на същото място край Добри дол също имало катастрофа с микробус на софийска фирма. Мястото е опасно и крие неприятни изненади за водачите, които не познават района, поясниха местни хора. 

************************************
Всички жертви и тежко ранени в кървавата катастрофа, край монтанското село Добри дол са от Кърджалийско. От Областната дирекция на МВР в Монтана засега разпространиха информация за възрастта и родните места на загиналите и пострадалите, които са посочени с инициалите им.  От удара на място загиват петима от пътниците на микробуса - водачът Е.М., на 30 години от община Кирково, мъж на 44 - А.Д. и жена на 45 - С.М., и те също от Кирково. Другите двама загинали са от Момчилград - 75-годишният Ш.Р. и 48-годишната С.Х. Всички са работели в Германия и са се връщали след отпуск у нас.

Още 4 мъже от микробуса - на 21, 22, 25 и 56 години са ранени и са настанени в болница. Заради катастрофата пътят е бил затворен за два часа. По случая работят полицаи от РУ на МВР в Лом.
 http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ТИР премаза микробус - петима са убити /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди