изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:21 EET
ПРЕДСТАВЯТ БАЛЧИК В КОНФЕРЕНЦИЯТА SMART CITIES    
НовиниОбщина Балчик ще бъде представена в конференцията Smart Cities, съобщиха от кметството. Изложението „Интелигентни градове“ – мобилност, транспорт, информационно-комуникационни системи, интелигентна енергия и сгради, ще се проведе от 5 до 7 март в София.

В рамките на конференцията проф. Б.Рангелов ще направи презентация на тема „Умни градове – оптимизация на транспортната логистика в град Балчик - партньор в Европейския проект ENCLOSE”. Той ще запознае делегатите с извършената работа по проекта, чиято цел е намаляването на съдържанията на СО2 и другите вредни газове в малки и средни населени места.
Smart Cities е една от най-значимите изяви в страната и дава възможност за запознаване с европейското законодателство и добрите практики, за представяне на продукти и услуги пред професионална целева аудитория от България и чужбина. Събитието ще събере на едно място инвеститори, мениджъри, експерти от различни сектори на икономиката.
Другите акценти в конференцията са: Интелигентна мобилност; Система за енергиен мениджмънт и система за мениджмънт на околната среда, приложими в общините; Европа и развитието на иновациите в областта на интелигентните градове и общности; Мениджмънт на умните градове; Зелени покривни градини и ролята им за устойчивото развитие на околната среда. НДТ


 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ БАЛЧИК В КОНФЕРЕНЦИЯТА SMART CITIES | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди