изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:04 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-          На 14 февруари, по ул. „Агликина поляна” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката в МПС са открити и иззети 7 броя полиетиленови пакетчета със суха тревна маса. При последвалия полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество „марихуана” с общо тегло около 5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Д.М. (39 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.

-          На 14 февруари, около 17:30 часа при провеждане на специализрана полицейска акция на територията на с. Оброчище е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация. В хода на проверката е открит найлонов плик със суха тревна маса. При последвалия полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество „канабис” с общо тегло 30 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена са задържани И.С. (20 г.) от с. Оброчище, обл. Добрич, С.А. (20 г.), Ж.И. (20 г.) и 18 годишната Р.С. и тримата от с. Старо Оряхово, общ. Долни чифлик. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство по описа на РУП Албена.

-          На 15 февруари, е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Добин, общ. Крушари. Установено е, че за времето от 25 януари до 15 февруари т.г., неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на 34 броя пчелни семейства без кошерите. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

-          На 16 февруари, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на нос Калиакра, общ. Каварна. Установено е, че чрез взлом на предна лява врата, неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „БМВ” с румънска регистрация. По данни на тъжителя е извършена кражба на дамска чанта с намиращите се в нея лични документи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.

 

Контролните органи са съставили 25 акта и 22 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 3 пожара с материални щети.

 

17.02.2014 г.                                                               ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди