изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:39 EEST
Трагедия! Вижте кого намериха удавен!    
По света Тяло изплува в река Хъдсън. По-късно бе установено, че това са останките на модният гуру на звездите в Холивуд Мишел Савой. За трагедията е съобщил неговия приятел и шофьор Алберто Алонос. Човекът е бил шокиран и не е знаел как да съобщи на двадесет и три годишната щерка на модния дизайнер. Савой е бил в неизвестност от не много дни. Според негови приятели и близки Мишел Савой се е забавлявал с моделки на своята яхта.

Явно приемането на голямо количество спиртни напитки е предизвикало нещастния случай и голямата трагедия. В нетрезво състояние мъжът се предполага, че е изпаднал зад борда и се е удавил, прогнозират разследващите полицейски органи. За последно дизайнерът е бил видян в шикозната дискотека в края на това седемдневие, обявено за празник на модата в Голямата ябълка Ню Йорк.

Той е бил съзрян около четири часа сутринта, след което дирите му се губят. Предполага се, че доста по-късно мъжът се е качил с жените на собствения си плавателен съд, за да продължат с алкохола и забавата. Савой не се е появил и на празничната вечеря на своята приятелка на деня на влюбените Свети Валентин.

Поради тази причина е започнало и неговото издирване. Персоната на модният дизайнер бе свързана с имената на редица звездни имена на Холивуд. Той бе ангажиран със създаване на модна линия за величия като Мики Рурк, Рики Мартин и още значителен брой други американски актьори и певци.  http://www.razkritia.com


 


Сходни връзки

Трагедия! Вижте кого намериха удавен! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди