изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:47 EEST
РУСЛАН ТОДОРОВ ЗАТВЪРДИ ДОМИНАЦИЯТА СИ В БИЛЯРДНА ДОБРУДЖА    
Спорт

Най-успелият билярдист на града ни за миналата година спечели традиционния ежемесечен турнир по билярд - в дисцплината осма топка, в „Мистъри клуб“ - Добрич. В надпреварата участваха 20 майстори на този красив и интелигентен спорт, като сред тях бяха и двамата топ играчи на Силистра.



Турнирът в билярд клуба в хотел „България“, който е член на родната федерация, се проведе при директна елиминация в мачове до 5 спечелени игри. Руслан Тодоров тръгна ударно с 5:2 срещу младата надежда Калоян Атанасов, след което трябваше да показва здрава психика, за да измъкне драматично следващите си 3 мача с по 5:4, като във всеки от тях наваксваше изостване в резултата. По път към финала той отстрани гостите от Силистра – Захари Петров и Велико Димитров. В спора за титлата Руслан Тодоров победи Димитър Узунов, който показа, че се намира в отлична спортна форма, като днес със силна игра записа 4 победи над много класни съперници. Третото място спечели Даниел Панчев. По традиция първите трима в крайното класиране на турнира по билярд получиха красиви купи и парични премии.
 


Сходни връзки

РУСЛАН ТОДОРОВ ЗАТВЪРДИ ДОМИНАЦИЯТА СИ В БИЛЯРДНА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди